صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

البغدادي: سني‌هاي ضد القاعده را بکشید

اين پيام البغدادي كه صحت آن هنوز تأييد نشده است در وب‌سايت يك گروه اسلام‌گرا به مناسبت عيد قربان منتشر شد.
کد خبر: ۳۶۹۵
| |
3076 بازدید

رهبر القاعده در عراق قتل‌عام مبارزان سني را كه به نيروهاي آمريكايي در سركوب اعضاي اين شبكه تروريستي كمك مي‌كنند، خواستار شد.

به گزاترش فارس، "عمر البغدادي" از مبارزان سني شوراي بيداري كه با اعضاي القاعده نبرد مي‌كنند، به شدت انتقاد كرد و آنان را مرتد خواند.

البغدادي ادعا كرد: «دولت اسلامي عراق از مجاهدين مي‌خواهد، خائنان شوراي بيداري را به قتل رسانند.»

اين پيام البغدادي كه صحت آن هنوز تأييد نشده است در وب‌سايت يك گروه اسلام‌گرا به مناسبت عيد قربان منتشر شد.

ده‌ها گروه معروف به شهروندان محلي نگران و جنبش بيداري شامل شورشيان سابق سني با كمك ارتش آمريكا در عراق شكل گرفته‌اند تا با شبكه تروريستي القاعده مبارزه كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۲
باسلام
متاسفانه سايت محترم تابناك گاهى اوقات نسبت به مسائل عراق بى دقت نشان مى دهد كه گاهى اين بى دقتى قرين با كم لطفى است.
بايد به عرض برسانم جنبش بيدارى ابتكار دولت عراق است و ربطى به ارتش امريكا ندارد . اينها در اصل جوانان مناطق سنى نشين هستند كه از وضعيت منطقه و ظلم گروههاى تروريستى به ستوه آمده و با توجه به اينكه نسبت به مناطق محل سكونت خود آشناتر از ديگران هستند، خودشان سلاح به دست گرفته و به تأمين امنيت منطقه مى پردازند.
با تشكر
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟