توافق ژنو چه زمانی اجرایی خواهد شد؟

کد خبر: ۳۶۹۲۷۱
| |
3542 بازدید

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران گفت: مشخص شدن زمان مرحله اجرایی توافق ژنو منوط به رسیدن به درک مشترک و تفاهم در موارد باقی مانده است.

به گزارش ایرنا،سید عباس عراقچی امروز - دوشنبه - در یک گفت و گوی خبری با اشاره به دیدار خود با هلگا اشمیت معاون کاترین اشتون درآخر هفته جاری گفت: تاریخ 20 ژانویه برای مرحله اجرایی پیشنهاد شده و طرفین خود را برای آن آماده می کنند ولی قطعی شدن این تاریخ منوط به رسیدن به تفاهم و درک مشترک در موارد باقی مانده است

وی افزود: اگر در آخر همین هفته درباره این موارد بتوانیم به تفاهم برسیم ممکن است تاریخ 20 ژانویه هم مورد توافق واقع شود اما هنوز در موضع تائید نیستم که این تاریخ،20 ژانویه و یا دیرتر خواهد بود.

عراقچی همچنین درباره تشکیل تیم ناظر بر تیم مذاکره کننده هسته ای هم گفت: روال تصمیم گیری و تصمیم سازی و نظارت بر اجرای موضوعات مثل بحث مذاکرات هسته ای تعریف شده و مشخص است .

به گفته وی تصمیم گیری در این موارد بر عهده شورای عالی امنیت ملی و اجرا هم بر عهده دستگاههای مختلف است که در مورد مذاکرات هسته ای وزارت امور خارجه مسوول است و به شورای عالی امنیت ملی گزارش می دهد.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای اضافه کرد: این روال از گذشته بوده و هنوز هم ادامه دارد اما اینکه تیم نظارتی تشکیل شده باشد خبر ندارم و روال موجود روال معقولی است که ادامه دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت