ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا (NBA)

پیروزی «اوکلاهوما» با درخشش "دورانت"

کد خبر: ۳۶۹۰۶۱
| |
2932 بازدید
در ادامه رقابت‌های لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا «میامی هیت» و «اوکلاهوما» حریفان خود را شکست دادند.

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت‌های لیگ بسکتبال حرفه‌ای آمریکا (NBA)، بامداد امروز 9 مسابقه برگزار شد که در جریان این دیدارها میامی هیت مدافع عنوان قهرمانی به مصاف اورلاندو رفت و با درخشش کریس بوش سنتر خود 110 بر 94 به پیروزی رسید. بوش در این مسابقه با کسب 20 امتیاز و 6 ریباند بهترین بازیکن تیمش بود.

اوکلاهوماسیتی در خانه مینه سوتا به مصاف این تیم رفت و با درخشش کوین دورانت 115 بر 111 برنده شد. دورانت در این بازی به تنهایی 48 امتیاز کسب کرد و با ثبت 7 ریباند و 7 پاس منجربه گل بهترین بازیکن میدان شد.

فیلادلفیا نیز در نبردی دشوار برابر پورتلند تیم قدرتمند این فصل رفت و توانست 101 بر 99 برنده شود و شیکاگو بولز نیز در رقابت با آتالانتا 91 بر 84 برنده شد.

نتایج دیگر دیدارهای برگزار شده به شرح زیر است:

ایندیانا 99 – نیواورلان 82

بروکلین 89 – کلیولند 82

سن آنتونیو 116 – لس آنجلس کلیپرز 92

فینیکس 116 – میلواکی 100

ساکرامنتو 103 – شارلوت 113
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟