صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال اعلام نتايج انتخابات در 24 ساعت

وزير كشور درباره به كارگيري كارت ملي در انتخابات اسفندماه سال جاري نيز توضيح داد: افرادي كه كارت ملي ندارند، بايد شناسنامه خود را به همراه داشته باشند تا شماره سريال شناسنامه را با مكانيزمي محاسبه و به كد ملي تبديل ‌كنيم و در نهايت كد ملي اين افراد نيز ثبت مي‌شود.
کد خبر: ۳۶۸۹
| |
2673 بازدید

وزير كشور گفت: دولت تا اوايل سال آينده به مردم فرصت داده براي دريافت كارت ملي خود اقدام كنند.

به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام مصطفي پورمحمدي روز شنبه در حاشيه همايش «تبيين ويژگي‌هاي كارت شناسايي ملي و كاركرد آن در دولت الكترونيك» در جمع خبرنگاران اظهار كرد: تلاش مي‌كنيم تا در مرحله اول، وزارت كشور به سامانه بانك اطلاعات الكترونيك متصل شود و براي همين منظور زيرمجموعه‌هاي وزارت كشور در تمام بخش‌ها به اين سامانه مجهز ‌مي‌شوند و در سال آينده نيز اتصال تمام دهياري‌ها به اين سامانه را آغاز مي‌كنيم.

وزير كشور درباره به كارگيري كارت ملي در انتخابات اسفندماه سال جاري نيز توضيح داد: افرادي كه كارت ملي ندارند، بايد شناسنامه خود را به همراه داشته باشند تا شماره سريال شناسنامه را با مكانيزمي محاسبه و به كد ملي تبديل ‌كنيم و در نهايت كد ملي اين افراد نيز ثبت مي‌شود.

پورمحمدي با اشاره به تاكيد شوراي نگهبان بر زدن مهر مشخص در شناسنامه‌ها در انتخابات اسفند ماه، گفت:‌ انتخابات آينده آغاز جدي و فراگيري براي استفاده از كارت ملي است، چرا كه جلوي تكرار و تقلب را مي‌گيرد و در عين حال اين آمار براي صاحب‌نظران و مسوولان در تشخيص رفتار و گرايش اجتماعي و انتخاباتي مردم بسيار مفيد است.

وي در توضيح علت استفاده همزمان از كد ملي و شناسنامه گفت: شوراي نگهبان براي احتياط بيشتر و به منظور جلوگيري از ايجاد هر نوع احتمال اختلال در شبكه سراسري انتخابات مثل قطع برق و بي‌اطلاعي كاربران، بر استفاده از شناسنامه براي درج مهر تاكيد كرده است، چرا كه انتخابات قابل تكرار و مخدوش اعلام كردن نيست و بايد كمال احتياط را داشت.

به گزارش ايسنا، وي درباره آخرين مذاكرات با شوراي نگهبان براي برگزاري انتخابات رايانه‌اي نيز گفت: مرحله تكميلي اين مذاكرات در روزهاي آينده تا اندازه كافي مشخص مي‌شود و كليه مراحل رايانه‌اي بودن انتخابات را اعلام مي‌كنند.

پورمحمدي به موارد احتمال تخلف در انتخابات نيز اشاره كرد و گفت: استفاده از كارت ملي، سلامت و ايمني بيشتري دارد و با اتصال به بانك مركزي اطلاعاتي، خدمات اداري براي مردم تسريع مي‌شود. به عنوان مثال ديگر لازم نيست برگه انتخابات را با بانك مركزي اطلاعات چك كنيم و با هر بار استفاده كارت در يكي از شعب، خانه راي آن فرد پر مي‌شود و امكان راي دادن در شعب ديگر وجود نخواهد داشت.

وي همچنين احتمال اعلام نتايج انتخابات اسفند ماه را در 24 ساعت اوليه در اين مقطع زماني محتمل دانست و گفت: برنامه‌ريزي ما در اين مقطع اعلام نتايج در 24 ساعت اوليه است؛ البته اين كار به عمليات رايانه‌اي ديگري نياز دارد كه آن هم در حال انجام است و اميدواريم شوراي نگهبان اين عمليات را تاييد كند.

وي افزود: در عين حال وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات قول داده ‌شبكه سراسري را كاملا مجهز كند تا در روز انتخابات اطلاعات سريع منتقل شود.

پورمحمدي هم‌چنين در پاسخ به پرسشي درباره تاخير در به كارگيري كارت ملي در مراكز دولتي و به ويژه در بانك‌ها اظهار كرد: بسياري از افرادي كه از خدمات بانك‌ها بهره مي‌برند، 18 سال به بالا هستند و تعداد زيادي از آن‌ها هنوز كارت ملي دريافت نكرده‌اند، نبايد به مردم در اين مساله سخت بگيريم. دولت انتخابات را مبنا قرار داده است و كليه افراد واجد شرايط براي راي دادن تا اين تاريخ كارت ملي را هم دريافت مي‌كنند، به همين دليل چند ماه ديگر را هم به مردم فرصت مي‌دهيم.

وي گفت:‌ جشن امسال به عنوان جشن كاربردي شدن كارت ملي در كشور به قوت خود باقي است، چرا كه تا آن زمان بيش از 95 درصد جمعيت واجد شرايط كشور داراي كارت ملي هستند و امكان كاربردي شدن كارت ملي وجود دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟