رونالدو،اینیستا و سیمئونه، بهترین های لالیگا

کد خبر: ۳۶۸۷۸۹
|
۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴ 04 January 2014
|
2973 بازدید
بارای گیری از سرمربیان و کاپیتان های تیم های حاضر در لالیگا، بهترین های سال 2013 انتخاب شدند

بعد از رای گیری به عمل آمده از میان سرمربیان و کاپیتان های 20 تیم حاضر در لالیگا، برترین های سال 2013 انتخاب شدند. این رای گیری از سوی روزنامه ال موندو صورت گرفت و رونالدو، ایینستا، سیمئونه، فرانک ریبری ویوپ هاینکس برترین چهره های این نظر سنجی بودند.

این رای گیری در 5 بخش مختلف انجام شد و در آن بهترین بازیکن ملی اسپانیا، بهترین بازیکن خارجی شاغل در لالیگا، بهترین سرمربی و بهترین بازیکن و بهترین سرمربی  در رقابت های اروپایی انجام شدند.

بهترین بازیکن خارجی شاغل در لالیگا در سال 2013 کریستیانو ر ونالدو شناخته شد. او 18 رای کسب کرد و مسی با 12 رای دوم شد. آندرس اینیستا برترین بازیکن اسپانیایی لالیگا شناخته شد و 17 رای گرفت و توانست از دیگو کاستا و ژابی آلونسو پیشی بگیرد.

درمیان سرمربیان لالیگا، دیگو سیمئونه با 21 رای بهترین سرمربی شناخته شد

و در لیگ های اروپایی فرانک ریبری بهترین بازیکن شد و یوپ هاینکس نیز به عنوان برترین سرمربی سال 2013 معرفی شد
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار