گل‌محمدی: حق ما حداقل یک گل بود

کد خبر: ۳۶۸۶۱۲
|
۱۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۸ 03 January 2014
|
3971 بازدید
سرمربی تیم فوتبال نفت تهران معتقد است که با وجود اینکه تیمش برابر پرسپولیس خوب بازی کرد، اما از نتیجه راضی نیست و معتقد است که حداقل یک گل سهم نفت بود.

به گزارش ایسنا، یحیی گل‌محمدی پس از تساوی تیمش برابر پرسپولیس تهران در نشست خبری این دیدار گفت: بازی خوبی کردیم و حق‌مان حداقل یک گل بود. فرصت‌های خوبی را به دست آوردیم اما متاسفانه نتوانستیم به گل تبدیل کنیم. شناخت خوبی از پرسپولیس داشتیم و تمام راه‌های نفوذش را بسته بودیم.

وی ادامه داد: پرسپولیس مهره‌های زیادی دارد و بازی کردن برابر این تیم سخت است اما بازیکنانم تلاش کردند که بازی خوبی انجام دهند. بازی خوبی را انجام دادیم اما متاسفانه نتیجه لازم را نگرفتیم.

گل‌محمدی همچنین گفت: پرسپولیس در نیمه دوم در چند صحنه فشار آورد اما حق ما حداقل یک گل بود. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که زحمت زیادی کشیدند.

سرمربی نفت تهران ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیکنان بزرگی در خط دفاعی دارد. آنها توانستند مهاجمان ما را کنترل کنند. عملکرد دفاع پرسپولیس در گل نزدن ما بی‌تاثیر نبود.

در ادامه خبرنگاری به گل‌محمدی گفت آیا موقعیت‌های پرسپولیس را ندیده است که می‌گوید که حق تیمش یک گل بوده است، گل‌محمدی گفت: ما گل نزدیم اما توانستیم بازی روانی را انجام دهیم. این در دستور کار ما بود که در زمین حریف به هم خوب پاس بدهیم. بازی کردن با این جوان‌ها جلوی تیم‌های بزرگ سخت است. من هم نگفتم که پرسپولیس موقعیت گل نداشت بلکه گفتم حداقل حق ما یک گل بود.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت