میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بیرانوند: می‌خواهم در اروپا بازی کنم

کد خبر: ۳۶۸۵۹۹
| |
3662 بازدید
دروازه‌بان نفت تهران گفت: دوست دارم در سنی که اکنون در آن هستم در اروپا بازی کنم.

به گزارش تسنیم، علیرضا بیرانوند در پایان دیدار پرسپولیس و نفت تهران که به عنوان بهترین بازیکن فنی زمین انتخاب شد، اظهار داشت: در نیمه اول سوار بر بازی بودیم و بازی بهتری نسبت به پرسپولیس انجام دادیم، هرچند نتوانستیم گلی به ثمر برسانیم اما خوب بودیم.

وی افزود: در نیمه دوم بازی را خوب شروع کردیم اما پرسپولیس به خاطر شرایط میزبانی فشار زیادی روی ما آورد. ما هم توانستیم به خوبی مقابل آنها بایستیم و فکر می‌کنم نتیجه مساوی کاملا عادلانه بود.

دروازه‌بان تیم نفت تهران درباره اینکه چه شرایطی را برای خودش پیش‌بینی می‌کند، گفت: دوست دارم در این سنی که در آن قرار گرفته‌ام بتوانم در اروپا بازی کنم، نمی‌خواهم 4-5 سال دیگر این اتفاق بیفتد و می‌خواهم اکنون لژیونر شوم. 

بیرانوند خاطرنشان کرد: اکنون در خدمت تیم نفت هستم و برای این تیم بازی می‌کنم و اگر بخواهد اتفاقی بیفتد مطمئناً با تصمیم مسئولان باشگاه نفت تهران خواهد بود. 

وی در خصوص وضعیت تیم زیر 22 سال نیز عنوان کرد: با آقای منصوریان روزهای خوبی را پشت سر گذاشتیم و به او عادت کرده بودیم. او با ما به خوبی کار کرده بود و می‌خواستیم در مسابقات قهرمانی آسیا قهرمان شویم اما متاسفانه با او همکاری نشد. 

دروازه‌بان تیم نفت تصریح کرد: اکنون قرار است با تیم جدیدی به اردو برویم و امیدوارم بازیکنانی چون پیام صادقیان، محسن مسلمان و میلاد غریبی نیز به ما اضافه شوند تا بتوانیم نتیجه بگیریم.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات