ناراحتي مديرعامل از مدافع جدا شده استقلال
کد خبر: ۳۶۸۵۷۷
| | 3114 بازدید
مديرعامل باشگاه استقلال از تسويه حساب کامل با پژمان منتظري در نيم فصل خبر داد.
علي فتحاللهزاده در مورد بحث دستمزد 900 ميليون توماني پژمان منتظري اظهار داشت: اين مسئله شايعه است. البته ما براي نيم فصل اول با پژمان منتظري تسويه حساب کامل کرديم اما قرارداد او براي نيم فصل 900 ميليون تومان نيست. ما مبلغي به او پرداخت کرده بوديم و وقتي صحبت از جدايياش مطرح شد يک آپارتمان 230 ميليون توماني هم به او داديم تا اينکه او در استقلال بماند. قرارداد منتظري با استقلال کمتر از يک و نيم ميليارد تومان است.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه منتظري ظاهرا به دليل پرداخت نشدن مطالباتش از استقلال جدا شد، گفت: جدايي او به خاطر پول نبود. پول بهانه است زيرا اکنون سياوش اکبرپور، اميرحسين صادقي و آندرانيک تيموريان حدود 25 درصد از مبلغ قراردادشان را گرفتند و خسرو حيدري هم حدود 35 درصد از قراردادش را گرفته است. فکر ميکنم با اين شرايط اقتصادي پرداختي ما به بازيکنان بد نبوده است. هفته آينده در مجموع به بازيکنان 35 درصد از مبلغ قراردادشان را پرداخت ميکنيم.
فتحاللهزاده در مورد دريافت 20 درصد از مبلغ قرارداد پژمان منتظري با باشگاه قطري گفت: بله طبق قراردادي که داشتيم 20 درصد از مبلغ قرارداد سال اول پژمان منتظري به استقلال ميرسد. در واقع 10 درصد از مبلغ قراردادش را ميگيريم زيرا 20 درصد از مبلغ قرارداد او را براي نيم فصل ميگيريم.
مديرعامل استقلال در مورد اينکه مبلغ قرارداد پژمان منتظري چقدر است،گفت: براي سال اول حدود يک ميليارد و 200 ميليون تومان قرارداد امضا کرده است. اما من از اين بازيکن ناراحت هستم زيرا اگر ميخواست برود بايد به ما ميگفت تا در نيم فصل يک مدافع به جاي او جذب کنيم. من براي حفظ اين بازيکنان به هر کس و ناکسي رو انداختم. اي کاش او در مورد جدايياش با من يا قلعهنويي صحبت ميکرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


