عملکرد تمام بازیکنان ایران لذتبخش بود
جونگ: شکست مقابل ایران مهم نیست
کد خبر: ۳۶۷۸۶۲
| | 6425 بازدید
سرمربی تیم ملی زیر 22 سال کره جنوبی گفت: شکست مقابل ایران در دیدار دوستانه مهم نیست و باید در رقابتهای قهرمانی آسیا موفق شویم.
به گزارش فارس، لیوانگ جونگ در کنفرانس مطبوعاتی در مورد شکست 3 بر 2 تیمش مقابل ایران گفت: بازی خیلی خوبی بود، نتیجه برای ما در این دیدار مهم نیست. سفر ما طولانی بود و اختلاف ساعت با کره جنوبی کمی برای ما مشکلساز شد. هدف نهایی ما موفقت در عمان و مسابقات قهرمانی آسیاست و نتیجه در این دیدار دوستانه برای ما مهم نیست.
وی در مورد اینکه از شکست مقابل ایران چقدر ناراحت است، عنوان کرد: ایران بازی خوبی به نمایش گذاشت ما هم خوب بودیم، سختی سفر طولانی را داشتیم و هنوز تیم ما از لحاظ تاکتیکی به شرایط خوبی نرسیده است.
سرمربی تیم ملی کره جنوبی در مورد اینکه از عملکرد کدام بازیکنان دو تیم راضی است، گفت: از شماره 10 تیم خودمان راضی هستم و در ایران عملکرد تمام بازیکنان لذتبخش بود و نمیتوانم از فرد خاصی نام ببرم.
جونگ در مورد امکانات جزیره کیش اظهار داشت: ما تلاش کردیم تیم را از همه لحاظ آماده کنیم، حضور در کیش هم در همین راستا بود همانطور که دیروز گفتیم کیش از همه لحاظ امکانات کافی و خوبی دارد و من از این مسئله کاملا راضی هستم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


