صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هر آنچه در برنامه نود دیشب گذشت

از ساخت صفحه جعلی به نام یک مربی لیگ برتری در فیس‌بوک تا پیامک‌های تهدید‌آمیز! اینها تنها بخشی از حواشی امشب برنامه نود بود؛ برنامه‌ای که به بررسی رقابت‌های هفته بیستم لیگ بر‌تر ایران و همچنین وضعیت تیم ملی زیر ۲۲ سال پرداخت.
کد خبر: ۳۶۷۶۲۸
| |
49410 بازدید
|
هر آنچه در برنامه نود دیشب گذشتهمزمان شدن برنامه نود این هفته با شب رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) موجب شد تا دو شب زود‌تر و رأس ساعت ۲۲:‌۳۰ شنبه شب عادل فردوسی‌پور با برنامه نود مهمان خانه‌های مردم باشد؛ برنامه‌ای که به نسبت برنامه هفته گذشته، شب آرامی را دنبال کرد و به بررسی بازی‌های هفته بیستم لیگ بر‌تر در کنار موضوع تیم ملی زیر ۲۲ سال ایران پرداخت و از اخبار جنجالی در آن خبری نبود.

به گزارش «تابناک»، برنامه این هفته نود به مانند چند هفته گذشته، با اشاره به ماجرای دپارتمان داوری و کمیته داوران فدراسیون آغاز شد. همچون همیشه، چند هفته گذشته ماجرا از جایی شروع می‌شود که فردوسی‌پور پس از معرفی کار‌شناس داوری، کنایه‌ای به وضعیت کمیته داوران و دپارتمان می‌زند و در این هفته هم مسعود مرادی، کار‌شناس داوری این برنامه از این پرسش فردوسی‌پور در امان نماند. با این حال فردوسی‌پور قول داد که در برنامه هفته آینده، مفصل به موضوع کمیته داوران و دپارتمان بپردازد تا این سوژه از تکرار شدن در هر برنامه خلاصی یابد.

عدم استقبال تماشاگران از بازی‌های لیگ، یکی از موضوعاتی بود که فردوسی‌پور در آغاز برنامه به آن پرداخت و با اتکا به آمار، یکی از دلایل آن را کم گل و تدافعی بودن بازی‌های لیگ ایران دانست. شیب نزولی گل‌زنی در لیگ ایران در هر سال نسبت به سال گذشته در کنار این آمار جالب توجه که در لیگ ایران بر خلاف لیگ‌های معتبر اروپایی، تیمی قهرمان می‌شود که بهترین خط دفاعی را داشته باشد، گواهی شد بر تدافعی و غیر جذاب بودن لیگ ایران. فردوسی‌پور در پایان این گزارش آماری از مهاجمان گل‌نزن لیگ ارائه کرد که نام‌های نظیر آرش افشین، محسن بیاناتی‌نیا، غلامرضا رضایی و نظری در میان آن‌ها دیده می‌شد.

مسابقه پیامکی این هفته نود به انتخاب خاطره انگیز‌ترین گل لژیونرهای ایرانی اختصاص داشت که گزینه‌های آن گل معروف دایی در لباس هرتابرلین برابر میلان، گل خداداد عزیزی در بازی بایرن مونیخ و کلن، گل علی کریمی با پیراهن بایرن به دورتمند، گل مهدی مهدوی‌کیا در لیگ قهرمانان برابر یوونتوس، گل معروف نکونام به ایکر کاسیاس در بازی اوساسونا و رئال و سرانجام گل وحید هاشمیان با پیراهن بوخوم به دورتمند بود.

پس از پخش گزارش نود ‌درجه این برنامه، خلاصه نخستین بازی از هفته بیستم لیگ پخش شد؛ جایی که سپاهان با سه گل از سد تیم قعرنشین فجر شهید سپاسی شیراز گذشت.
مسعود مرادی در بخش کار‌شناسی داوری این بازی اعلام کرد که داور در این بازی باید یک پنالتی را ‌به سود فجر اعلام می‌کرد که این گونه نشد و پس ‌از این گزارش خلاصه بازی استقلال خوزستان و نفت تهران از این برنامه پخش شد.

با پخش تصاویر نوستالژیکی از برنامه‌های اواخر دهه هفتاد نود، که جلال چراغپور ‌کار‌شناس فنی ‌آن برنامه بود، گزارشگر نود که برای تهیه گزارش حاشیه‌ای از بازی پرسپولیس و ملوان راهی گیلان شده بود؛ سری هم به روستای شاه‌باجی زد و در خانه‌ای ویلایی جلال چراغپوری را پیدا کرد که این روز‌ها دست به عصا شده بود؛ اما همچنان به‌روز بود و نظرات خوبی برای ‌فوتبال داشت.

چراغپور درباره گروه ایران در جام‌جهانی، گروه ما را متوسط به بالا خواند که در آن ترتیب بازی‌ها برای ما اهمیت فراوانی دارد و در آن همه چیز بستگی به بازی ما با نیجریه دارد که در صورت کسب امتیاز در آن، تیم ما می‌تواند به ادامه تورنمنت امیدوار باشد.

پس از این گزارش بود که گزارش نود در خصوص بازی پرسپولیس و ملوان با اشاره‌ای به بازی فینال جام‌حذفی چند سال پیش میان این دو تیم پخش شد؛ بازی که بی‌شباهت به میدان جنگ نبود و هنوز که هنوز است، می‌توان در صحبت‌های مردم انزلی ناراحتی از آن شکست را دید.

در خلال پخش این گزارش و در پی اعتراض بازیکنان ملوان به گل خلعتبری که با هند همراه بود، مهاجم گلزن این روزهای پرسپولیس هم این احتمال را داد که توپ به دستش برخورد کرده باشد؛ هرچند مسعود مرادی در ادامه برنامه آن را هند ندانست و اعلام کرد که دست در شرایط طبیعی به توپ برخورد کرده است.

پرده‌برداری از محجوب، مالک جدید و متول باشگاه ملوان که علاقه‌مند به خرید باشگاه نیوکسل هم بود، بخش دیگری از این گزارش بود که محجوب در آن اعلام کرد نخستین جلسه هیأت مدیره این باشگاه بعد از بازی امروز تیمش برابر استقلال برگزار خواهد شد، ولی به هر روی وی دخالتی در امور فوتبالی ندارد و به مسائل اقتصادی باشگاه خواهد پرداخت.

خطای شدید پیام صادقیان روی شهاب ثاقبی که در این هفته اعتراض مدیرعامل ملوان را به همراه داشت، موجب شد تا فردوسی‌پور بخشی از خطاهای صادقیان را که در این فصل باید به خاطر هرکدام از آن‌ها اخراج می‌شد و نشد را پخش کند. مسعود مرادی خطای صادقیان را همه موارد برخورد شدید و مستحق دریافت کارت قرمز دانست و اعلام کرد، در صورتی که داور در بازی متوجه این خطا نشود، کمیته انضباطی می‌تواند در ادامه بازیکن را محروم کند. با تصاویری که فردوسی‌پور پخش کرد، مشخص شد که صادقیان به خاطر خطا روی بازیکنان ملوان (نیم‌فصل اول)، پدیده و استقلال تهران تا قبل از این بازی حداقل سه کارت قرمز می‌بایست دریافت می‌کرد که این گونه نشد.

گزارش حاشیه‌ای این بازی تنها به این موضوعات ختم نشد و بازی نکردن قاسم دهنوی هم سوژه بعدی این بازی بود. در حالی که دهنوی در جریان این بازی خودش را گرم می‌کرد تا وارد زمین شود، بنا به خبری که در حین بازی روی خروجی سایت فدراسیون قرار گرفت، مهدی محمدنبی اعلام کرده بود که دهنوی به خاطر بدهی مالی به سپاهان از حضور در بازی‌ها رسمی محروم است و بازیکن پرسپولیس در حالی که می‌خواست راهی زمین شود از ترس سه بر صفر اعلام شدن بازی به نیمکت بازگشت. دهنوی در پایان بازی در واکنشی جالب در این باره گفت: «نمی‌دونم حرف شیرینی را قبول کنم یا دم خروس را» و اشاره او به قول شیرینی مبنی بر تمام شدن ماجرای بدهی مالی نقل و انتقال او از سپاهان به پرسپولیس است که در این بازی گریبان او را گرفت.

پس از پخش این گزارش مهمان ویژه این برنامه مقابل عادل فردوسی‌پور قرار گرفت. سیدجلال حسینی به واسطه بازی‌های خوبش و عملکرد عالی خط دفاع پرسپولیس، که بنا به ادعای سایت این باشگاه بهترین خط دفاع جهان است، مهمان ویژه آن برنامه نود شد که فردوسی‌پور همچون همیشه، از مفاد قرارداد او که تهیه غذای وی در آن گنجیده شده بود تا جراحی زیبای او برای کاشت مو را نپرسیده نگذاشت باشد و مدافع خجالتی قرمز‌ها را حسابی اذیت کند. نکته جالب اینکه اشاره به شیطنت حسینی در دربی گذشته و خط دادن او به نیلسون برای تلف کردن وقت با اعتراف این بازیکن همراه شد!

نخستین گزارش نود تا نود این برنامه پس از بخش نخست گفت‌وگوی فردوسی‌پور و حسینی پخش شد که نکته جالب آن، کنایه علی کریمی به علی دایی بود. وقتی مربی تیم تراکتور سازی در بازی این هفته اخراج شد، کریمی در مصاحبه‌ای اعلام کرد که چرا مربی تیم ما تنها با یک اعتراض اخراج می‌شود اما مربی برخی تیم‌ها هر کاری هم که در کنار زمبن انجام بدهد از زمین اخراج نمی‌شود.

در بخش دوم گفت‌وگوی حسینی و فردوسی‌پور موضع‌گیری جالب بازیکن پرسپولیس مطرح شد که اعلام کرد به بازی جوانمردانه یا‌‌ همان فیرپلی اعتقادی ندارد چرا که در لیگ ایران بیشتر مصدومیت‌ها جنبه واقعی ندارد و برای تلف کردن وقت و از جریان انداختن بازی است.
با پخش گزارش دوم نود تا نود گفت‌وگوی فردوسی‌پور و حسینی وارد بخش سوم خود شد. ماجرای دربی و وضعیت تیم ملی زیر ۲۲ سال مهم‌ترین موضوع این بخش بودند. تیم پرسپولیس در حال حاضر در دربی برگشت از ‌همراه داشتن محسن مسلمان و پیام صادقیان محروم است.

این موضوع موجب اعتراض این تیم شده است. از سوی دیگر، گفت‌وگویی با تاج در این برنامه پخش شد که تیم زیر ۲۲ سال را اولویت چهارم فوتبال ایران دانست و قبل از آن تیم ملی، جام باشگاه‌های آسیا و مسابقات لیگ و جام‌حذفی را اولویت‌های بالا‌تر فوتبال ایران دانست. پخش مصاحبه مدیرعامل تیم سنگ آهن بافق علیه فیروز کریمی و پاسخ‌های کریمی بخش دیگر این گزارش بود.

در پایان گفت‌وگوی فردوسی‌پور و حسینی پیام‌صادقیان روی خط برنامه آمد و بابت خطا‌هایش عذر‌خواهی کرد و آن‌ها را غیر عمد خواند و به کنایه به فردوسی‌پور گفت با حرف‌های امشب شما حتما باید سری به کمیته انضباطی بزند.

شایعات پیرامون اخراج مجید جلالی، موجب شد تا زینی‌زاده، مدیرعامل تراکتورسازی روی خط برنامه بیاید و از نارضایتی هیأت مدیره از عملکرد تیم بگوید. اما با این حال او در پایان از ماندن جلالی در سمت خود خبر داد.

بخش بعدی برنامه نود، خلاصه بازی استقلال و داماش بود که با یک مقدمه و مؤخره همراه بود. گزارشی از وضعیت مالی باشگاه داماش که به دلیل مسائل مالی نمی‌خواست در این دیدار مقابل استقلال حاضر شود در ابتدای این گزارش و گزارشی از وضعیت اسف‌بار تیم پیشکسوتان استقلال با سخنان براداران فنونی‌زاده در پایان آن گزارش پخش شد.

مجید جلالی مهمان تلفنی بعدی این برنامه بود که از وضعیت خود در تراکتورسازی ناراضی بود. او از ساخت صفحه‌ای جعلی به نام او فیس‌بوک خبر داد که به هواداران تراکتورسازی توهین می‌کند و از پیامک‌هایی گفت که پس از هر بازی برای او فرستاده می‌شود. او پنهان نکرد که از برخورد هیأت مدیره تیم تراکتورسازی آزرده خاطر است.

دو بازی پایانی هفته بازی تیم‌های سایپا و ذوب‌آهن و گسترش‌فولاد و صبا بود. استعفا پنجمین مربی لیگ بر‌تر، رسول خطیبی، این مربی جوان و سابق گسترش فولاد را پشت خط این برنامه کشاند تا برای دقایقی مهمان برنامه نود باشد.

بخش پایانی برنامه نود به بررسی وضعیت تیم زیر ۲۲ سال زیر نظر علیرضا منصوریان اختصاص داشت؛ تیمی که در یک بن‌بست واقعی قرار گرفته و به دلیل حضور در سال جام‌جهانی و اهمیت بازی‌های لیگ و جام‌باشگاه‌های آسیا تیمی حاضر نیست، بازیکنان خود را در اختیار این تیم قرار دهد.

فردوسی‌پور در آغاز گفت‌و‌گو با منصوریان این شبهه را ایجاد کرد که شما تیم «ب» ایران هستید نه تیم امید، چرا که اگر تیمی برای المپیک «ریو» قرار است آماده شود بازیکنانش باید نوزده ‌سال به پایین باند و بازیکنان کنونی تیم شما در حال حاضر به درد تیم‌ المپیک ایران نمی‌خوردند. منصوریان در این گفت‌وگو اعلام کرد ‌در صورتی که کفاشیان اعلام کند، نتیجه مسابقات زیر ۲۲ سال عمان اهمیتی ندارد، او حاضر است از بازیکنان غیر لیگ بر‌تر استفاده کند که به رقابت‌های لیگ آسیب نرسد. در غیر این صورت، رقابت‌های لیگ باید برای مدتی تعطیل شود. وی اعلام کرد پس ‌از بازی فردا با کره جنوبی، بازیکنان را در اختیار تیم‌هاشان قرار می‌دهد تا در خصوص تیم او تعیین تکلیف شود.

یحیی گل‌محمدی که با حضور سه بازیکن تیمش در تیم زیر ۲۲ سال بازی‌هایش در لیگ لغو می‌شود، مهمان بعدی این برنامه بود که اعلام کرد، ضمن احترام به منصوریان و تیمش، باشگاه نفت اجازه حضور سه بازیکن در اردوی تیم زیر ۲۲ سال را نخواهد داد. سعید آذری، مدیرعامل ذوب آهن هم دیگر مخالف حضور بازیکنان تیمش در تیم ملی زیر ۲۲ سال بود.

بررسی بازی‌های لیگ یک یکی از بخش‌ها پایانی برنامه بود و وقتی فردوسی‌پور می‌خواست در دو دقیقه پایانی با دبیر پیشین دپارتمان داوری صحبت کند، به دلیل کمی وقت این گفت‌وگو به هفته بعد موکول شد.

نتیجه مسابقه پیامکی نود هم به این ترتیب بود که علی دایی با ۴۷ درصد آرا در رتبه نخست قرار گرفت و نکونام با ۲۳ درصد دوم شد.

برنامه نود آن هفته ساعت ۲ بامداد روز یکشنبه به پایان رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۴
انتشار یافته: ۳۶
آرمین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
انتقادی به اقای فردوسی پور دارم. میخوام انتقادم رو لطفا قرار بدید. زمانیکه تیم استقلال و سپاهان و تراکتور سازی و فولاد در جام باشگاهها قرار است شرکت کنند و برنامه جام باشگاهها با تمرینات تیم ملی تداخل دارد میگویندکه قانونی باید گذاشته شود که این باشگاهها مجبور باشند بازیکنانش را به تیم ملی بدهند ولی تا الان فهمید که پرسپولیس به دلیل بازی های تیم زیرر 22 سال دو بازیکن خودش (مسلمان و صادقیان) رو در دربی نداره به اقای منصوریان میگه که باید از خودگذشتگی کنی
علت چیه واقعا؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
این مسابقات اهمیت چندانی ندارد.عادل واضح توضیح داد
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
این تیم امید نه قراره بره المپیک نه جام جهانی پس لزومی نداره باشگاه ها که در کورس قهرمانی هستند بازیکنان را به این تیم بدهند و بهتر است از تیم های رده های سنی پایین تر استفاده بشه
ddd
| Netherlands |
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
عزیز اون تیم ملی بود نه تیم زیر 22 سالی که هیچکدومشون هم نمی تونن تو المپیک بازی کنن
مجتبی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
خب برای پرسپولیسی ها جام باشگاه ها اهمیت نداره که. چون تا حالا ندیدن تیم های حریف چه قدرتی دارن که آقای ناشناس توجیه میکنه هر وقت آسیایی شدین بعد حرف بزنین
نود و هشت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
برنامه ورزشي فقط 90
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
باسلام واحترام روستای محل سکونت جلال خان چراغپور شاقاجی است که به اشتباه شاه باجی قید شده .
این روستا همان مکانی است که در ایام نوجوانی جناب فردوسی پور فیلم داستانی معروفی بنام بچه های جنگل شاقاجی از سیمای ایران پخش شد ودر ایام خودش بسیارپربیننده بود.ممنون
سید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
وقتی توی برنامه به مهمانش گفت 1.5 میلیارد که قرار داد بستی(استفهام تقریری)
به خودم گفتم من برای یک وام دو میلیونی که لب تاپ بخرم چقدر این در و اون در میزنم و حالا از بیت المال یک عده میلیاردی میگیرن و هنوز هم طلبکارن
مگه از کارگر های شهرداری که شب تا صبح جون میکنن بیشتر زحمت میکشن؟
پاسخ ها
علي
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
سيد بزرگوار اگه حق كارگراي شهرداري داره پايمال ميشه دليل نميشه كه همه خودشون رو با اونا مقايسه كنن و دم نزنن
کسری
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
ببین سید فوتبال اینه توی کل دنیا اینه ، شاید کمترین دستمزدها مربوط به ایران باشه
اروپا رو ببین با تمام قانونمندی که دارن 60 میلیون دلاری معادل 180 میلیارد تومان خودمون میدن به یه بازیکن که فوتبال بازی کنه
ماهیت فوتبال اینه سید
شما خودتو اذیت نکن
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
در جواب کسری
کسری جان تو اروپ پول از مالیاتو بیت المال که پرداخت نمیشه از درامدهای خود باشگاه پرداخت میشه
امیر رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
باسلام.کسری وبقیه دوستان عزیز.فوتبال تو تمام کشورهای صاحب فوتبال خصوصیه.بنابراین پول از طرف صاحبان باشگاه پرداخت میشه(بادرنظرگرفتن سودوضرر احتمالی) اما اینجا از بیت الماله که خودبخودباعث خیلی از مقایسات میشه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
جناب کسری
اون بازیکنای اروپایی هستن که ارزش دستمزد 60 میلیون دلاری رو دارن.
واسه اینا همین هم از سرشون زیادی زیاده
علي اميد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
از آقاي فردوسي پور خواهش ميكنم براي ارج گذاشتن به بزرگان راه بهتري انتخاب كنه نه اينطوري بره سراغ پيشكسوتي بنام چراغ پور.آقاي فردوسي پور يك هفته قبل از برنامه پيامك دوستاش وبررسي ميكنه وبعد ديدگاه همكارانش ودرمورد برنامه نود.
يه چيز ديگه هم فردوسي پور و ساير دوستاش موردي كه خودشون دوست دارن پيگير مي شن ولاغير
کسری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
تابی خلاصه برنامه نودو گفتی مر30...
سحر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
تابی جون مچکریم!!!
پرسپولیسی واقعی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
من گرچه پرسپولیسی هستم و تا قبل از این علی کریمی را دوست داشتم ولی دیگه ازش خوشم نمیاد. آقای کریمی، علی دایی در فوتبال هم در تیم پرسپولیس و هم در تیم ملی از شما و خیلی های دیگه موثرتر بوده و موفق تر. ازت خواهش می کنم حرمت خودت رو نگهدار و بذار هوادارا بعد از یک دوره طولانی افت پرسپولیس که شما هم در آن بی تقصیر نبودی لذت اول بودن را ببرند. در ضمن اینو هم بدون که علی دایی نه حمید استیلی است و نه یحیی گل محمدی و نه ژوزه که به این راحتی بتونی تیمش رو به حاشیه ببری
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
خوب گفتی
دلم میسوزه که این دو تا اسطوره فوتبال ایران خیلی باهم خوب نیستند البته علی کریمی بعنوان کوچکتر باید احترام بیشتری به علی دایی نشان بده
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
راستی چرا حکم محرومیت دایی مقابل مس اجرا نشد و 1 هفته بعدش هم حکم لغو شد در حالیکه حکم کمیته استیناف غیرقابل اعتراض هست!!چرا حکم همین کمیته در باره البدر بندر کنگ اجرا نشد؟؟آیا دلیلی بجز این داره که بعضی تیمها نورچشمی اند؟؟
saeed
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
با سلام
بردار عزیزی که دستمزد بازیکنان ایران و با لیگای اروپائی مقایسه می کنی و میگی اینجا کم می گیرن.
اینم در نظر داشته باشین اولا سطح کیفی بازیکنای اونا اصلا با بازیکنای ما قابل مقایسه هست؟ دوما تمرینات سختی که اونا انجام می دن آیا بازیکنان ما انجام می دن ؟ و خلاصه اینکه در کشورهای اروپائی باشگاه ها در آمد زائی دارن نه اینکه هزینه هاشون از جیبا امثال ما کارمندا باشه


با تشکر
سرخ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۸
نظرسنجي ديشب يك قضيه را هم روشن كرد. مردم موفقيت تيم محبوب خود را فداي فوق ستاره هاي محبوب كه فعلا در تيم جايي ندارند نمي كنند.
اگر امروزه دايي در پرسپوليس نبود ولي كريمي در پرسپوليس بود مطمئنا كريمي نظر سنجي را ميبرد.
بنابراين توصيه اين است كه ستاره هاي محبوب وقتي از يك تيم جدا مي شوند بيشتر به فكر موفقيت تيم موجود خودشان باشند نه حاشيه درست كردن براي تيم سابق.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟