هشدار وزیرخارجه ایتالیا به غرب درباره ایران

کد خبر: ۳۶۷۴۱۵
| |
11478 بازدید
وزیر امور خارجه ایتالیا به رهبران غربی هشدار داد فرصت گفتگو با ایران را از دست ندهند.

به گزارش واحد مرکزی خبر از رم، خانم اما بونینو، وزیر امور خارجه ایتالیا، روز جمعه در گفتگو با رادیو رادیکال به کشورهای غربی متذکر شد: پنجره نیمه باز توافق با ایران برای همیشه باز نخواهد ماند.

خانم بونینو، با اشاره به سفر اخیر خود به جمهوری اسلامی ایران و گفتگو با مقامات بلند پایه کشورمان گفت: من به دوره ریاست جمهوری روحانی خوشبین تر هستم.

خانم بونینو در بخش دیگری از اظهارات خود با تاکید بر این که ویژگی بارز جامعه ایران این است که ضد غربی نیست گفت: پنجره نیمه بازی که در روابط ایران و غرب گشوده شده تا ابد باز نخواهد بود و دولت ایران نیز بر آن تاکید می کند.

وزیر امور خارجه ایتالیا در پایان با پیشنهاد به دیگر مقامات اروپایی که از ایران دیدار کنند افزود: من در بازگشت از ایران گزارشی را درباره این دیدار به همتاهای غربی ام ارائه کردم زیرا بر این باورم که باید همه ما دانستنی های خود را درباره این کشور، برای باز نگه داشتن پنجره روابط، با دیگر کشورها در میان گذاریم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی