صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پیش از آغاز تمرین امروز صورت گرفت

جشن کریسمس ساموئل و آندو در تمرین‌استقلال

کد خبر: ۳۶۷۱۹۶
| |
5878 بازدید
مسئولان باشگاه استقلال قبل از آغاز تمرین امروز به مناسبت سال نو میلادی جشنی کوچک را برای دو بازیکن این تیم برگزار کردند.

به گزارش فارس، پیش از آنکه تمرین امروز استقلال آغاز شود مسئولان باشگاه استقلال به همت رئیس کمپ این باشگاه جشنی کوچک را در رختکن کادرفنی برگزار و آغاز سال نو میلادی را به آندرانیک تیموریان و جی‌لوید ساموئل تبریک گفتند.

در این مراسم قرار بود کبه حاضر باشد اما وی به دلیل مصدومیت از حضور در این جشن انصراف داد.

استقلالی‌ها با تهیه یک درخت کریسمس بزرگ و همچنین هدایایی در کنار دو بازیکن غیرمسلمان این تیم حضور پیدا کرده و جشن را به آنها تبریک گفتند.

این مراسم با حضور قلعه‌نویی، پورحیدری، شاهرخ بیانی، ماجدی، جواد نکونام و دیگر اعضای کادرفنی استقلال برگزار شد.

امیر قلعه‌نویی در حاشیه این مراسم ضمن تبریک و اهدای هدایای مسئولان باشگاه استقلال به این دو بازیکن گفت: امیدوارم سال جدید میلادی سالی پر از سلامتی و نشاط و همچنین موفقیت در مسابقات مختلف ورزشی برای شما توام باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟