صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شاخص كل بورس رو به رشد گذاشت

کد خبر: ۳۶۷۰۳۲
| |
6622 بازدید
در پایان معاملات امروز بازار سرمایه نماگر بورس با رشد ۷۷ واحدی در ارتفاع ۸۸ هزار و ۱۹۰ واحدی ایستاد. همچنین در آخرین روز معاملاتی این هفته، یک هزار و ۵۲۸ میلیارد سهم و حق تقدم به ارزش ۵۶۱ میلیارد ریال در ۱۲۳ هزار نوبت معاملاتی دادوستد شد.
 
به گزارش ایلنا، نماد معاملاتی شرکتهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه و ملی صنایع مس ایران بیشترین تاثیر مثبت را بر روند صعودی شاخص و نماد معاملاتی گسترش نفت و گاز پارسیان، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین و سرمایه گذاری غدیر بیشترین تاثیر منفی بر نماگر بورس را در روزجاری داشتند.
 
امروز همچنین بیشتر نمادهای گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری نیز پس از افزایش قیمت هفته‌های گذشته با کاهش قیمت روبرو شدند و به اصلاح قیمت پرداختند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟