صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اژه ای: اقدام هیات اروپایی غیردیپلماتیک بود

کد خبر: ۳۶۶۹۹۹
| |
2810 بازدید

دادستان کل کشور، دیدار مخفیانه و بدون هماهنگی هیات پارلمانی اروپا را با دو محکوم امنیتی، محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اقدام این هیات اروپایی بسیار زشت، بد و خلاف امور دیپلماتیک بود.

وی افزود: اگر کسی هم در این باره صحبت کرده از منظر و جایگاه مسئولیت خودش بوده و نظر قوه قضائیه نبوده است.

سخنگوی دستگاه قضا با تاکید براینکه هیات اروپایی برای این دیدار هیچ هماهنگی و استعلامی از دستگاه قضایی نکرده است به واحد مرکزی خبر، گفت: اصولا هیات هایی که از خارج وارد کشور می شوند؛ دارای برنامه ای مشخص و هماهنگ با جمهوری اسلامی ایران هستند.

محسنی اژه‌ای افزود: دیدار مخفیانه با محکومان امنیتی براساس آنچه نقل شده و کمک مالی به آنان، خلاف عرف است.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه باید سامانه امنیتی فعال می‌شد، گفت: به ویژه وزارت اطلاعات در این باره باید پیگیر موضوع می‌شد و ماجرا را منتقل می‌کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار