صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بدهی 1200 میلیارد تومانی دانشگاه‌ها

کد خبر: ۳۶۶۹۰۹
| |
2555 بازدید

معاون پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری با انتقاد از بودجه تدوین شده برای این وزارتخانه، گفت: انتظار وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری از لایحه بودجه 93 اعمال بودجه برای دانشگاه‌ها بر اساس سرانه دانشجویی بوده که محقق نشده و این موضوع خلاف برنامه پنجم توسعه است.

سعدالله نصیری قیداری در گفت ‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه معیار بودجه‌بندی دولت برای وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری منطقی نیست، توضیح داد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بارها و به طرق مختلف پیشنهادات خود را برای تخصیص بودجه اعلام کرده و خواستار اعمال بودجه بر اساس سرانه دانشجویی شده ‌است که متأسفانه این پیشنهاد در لایحه بودجه سال 93 عملی نشد.

معاون پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری با بیان اینکه تخصیص بودجه دانشگاه‌ها بر اساس سرانه دانشجویی در برنامه پنجم توسعه آمده، تصریح کرد: نمی‌دانیم چرا این پیشنهاد عملی نمی‌شود زیرا این شکل تخصیص موجب افزایش سقف بودجه نخواهد شد و سیاست‌های بودجه انقباضی دولت را زیر سوال نخواهد برد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟