صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ستاد تنظیم بازار علیه کارخانجات لبنی وارد عمل می‌شود

کد خبر: ۳۶۶۱۸۰
| |
4998 بازدید
 معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: با توجه به این که بر اساس تصمیمات کارگروه ستاد تنظیم بازار قیمت لبنیات تا پایان امسال افزایش نخواهد یافت هرگونه افزایش قیمت لبنیات غیرقانونی است.
 
به گزارش ایسنا، مجتبی فراهانی ضمن هشدار به کارخانه‌هایی که قیمت لبنیات را بیش از سقف مجاز افزایش داده‌اند، اظهار کرد: سازمان حمایت با انجمن صنایع لبنی جلسه‌ای برگزار کرده و طی آن مقرر شد با توجه به این‌که هرگونه افزایش قیمت لبنیات غیر قانونی است با متخلفان برخورد شود.
 
وی ادامه داد: همچنین در پی این جلسه تصمیم بر این شد که هر کارخانه لبنیات که افزایش غیر مجاز قیمت داشته باشد نسبت به کاهش قیمت‌ها هرچه سریع‌تر اقدام کند.
 
او با بیان این‌که علاوه بر افزایش قیمت باید روی کیفیت و کم نبودن وزن صنایع لبنی توزیع شده در بازار نیز نظارت ویژه‌ای انجام شود خاطرنشان کرد: با هر واحدی که در این زمینه‌ها تخلف یا کم‌فروشی کرده‌ است طبق قانون برخورد می‌شود.
 
معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت با اشاره به این‌که افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی درابتدای امسال یکبار در ستاد تنظیم بازار مصوب شده‌ است تصریح کرد: از این رو تا پایان امسال افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی در دستور کار ستاد تنظیم بازار نیست.
 
فراهانی در پایان گفت: بازرسان سازمان حمایت در حال حاضر بر وزن، کیفیت و قیمت فراورده‌های لبنی توجه ویژه داشته و بر عملکرد کارخانه‌های لبنی نظارت و کنترل ویژه‌ای دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟