صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزارشی از بازار گل در آستانه شب یلدا

کد خبر: ۳۶۵۹۹۴
| |
6109 بازدید
|
۲

بازار گل در ایران هرساله با شروع سرما به خواب زمستانی فرو می رود و البته در مواقعی که در تقابل زمانی با ماههای محرم و صفر قرار می‌گیرد این خواب کمی سنگین تر هم می شود.

به گزارش ایسنا، بازار گل ارتباط تنگاتنگی با مناسبتها دارد. از این مناسبتها می توان به ایام نوروز، ولادتها و شب یلدا اشاره کرد.

خبرگان این بازار معتقدند زمان در قیمت فروش گل تأثیر به سزایی دارد. به عنوان مثال در فصل سرد سال ضایعات گل افزایش و حجم آن کاهش می یابد تا جایی که قیمت گل را چند برابر می کند.

در شبهای یلدا خرید گل به دو بخش خرید برای دید و بازدید و همین طور خرید گل برای تازه عروسان که با کادو همراه است، تقسیم می‌شود.

خرید گل برای دید و بازدید بنا بر هزینه در نظر گرفته شده از سوی مشتری انجام می‌شود. هزینه تزئین این نوع گلها نیز متفاوت است زیرا تزئین گل فعالیتی خدماتی بوده و بنابر کییفیت و کالاهایی که مورد استفاده قرار می‌گیرد متفاوت است .

گلها و سبدهای مورد استفاده برای مراسم هزینه جداگانه ای دارد زیرا کالاهای مورد مصرفی در آنها گران و بیشتر است. در سبدهای تزئیناتی همراه با گل که گلهای آن بیشتر گلهای خاص‌تر هستند کادو و کالاهای خریداری شده از سوی مشتری تزئین می‌شود.

در این رابطه یکی از فروشندگان گل در شرق تهران عنوان می‌کند که برخی از گل فروشان قیمت گل را به صورت جدا و خدمات تزئین را به صورت جداگانه محاسبه کرده و برخی دیگر هزینه خدمات را به صورت چند برابری و یکجا روی قیمت گل می‌افزایند که در حال حاضرحجم اعظم خرید گل مربوط به سبدهای گل است.

همچنین یک خریدار گل که در آستانه شب یلدا به یکی از گل فروشی‌های مرکز شهر آمده بود می‌گوید: قیمت خود گل هزینه جداگانه آنچنانی ندارد اما سبد و تزئینات مربوطه قیمت سبد گل را بالا برده است. از سوی دیگر میوه های مورد استفاده در سبد گل مانند آناناس و انار قیمتی در حدود 100 هزار تومان دارند.

به گفته وی هزینه سبد گل همراه با میوه حدود 300 هزار تومان می‌شود.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر قیمت هر شاخه گل خوب در مرکز شهر کمتر از 5000 تومان نیست. به طور مثال گل رز هلندی شاخه‌ای 5000 تومان، گل رز آبی شاخه‌ای 7000 تومان و ژبرا شاخه‌ای 9000 تومان به فروش می رسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۲
mostafa tehran
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۹
اگرقیمت گل چندبرابراین هم باشدارزش عزیزشمابی نهایت بیشتروقتی شاخه گلی به شخصی هدیه میدهیدقبل ازآن شماانژی مثبت دریافت می نماییدخاطرات خوش هرلحظه زندگی زیباوباارزش است
نیما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۳۰
مراسمی مانند شب یلدا و مراسم دیگر این شب مانند کادو بردن برای نو عروس مراسم خوب و قشنگی هستند
از همه تقاضا دارم که "لطفا لطفا لطفا" با کادوهای زیاد و سبدهای گران این مراسم را خراب نکنید! گاهی اوقات یک کار ساده بسیار قشنگ است و صرفا اهمیت و قشنگی مراسم را به یاد ما می آورد!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟