صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توضیح بهداد برای دستمزد 180 میلیو‌نی‌

کد خبر: ۳۶۵۱۶۴
| |
21841 بازدید
|
۷
حامد بهداد درباره انتقادهایی که نسبت به درخواست دستمزد 180 میلیون تومانی‌اش مطرح شده است، گفت: می‌بایست دیه و تاوان صدبار مردن را برای شرکت دراین فیلم‌ها دریافت کرد.

به گزارش ایسنا در پی انتشار درخواست حامد بهداد برای دریافت دستمزد 180 میلیون تومانی برای بازی در یک فیلم سینمایی و اعتراض کارگردان، حامد بهداد در پاسخ، یادداشتی را منتشر کرد.

بهداد در این یادداشت که با نام «یه انسان کامل و «نان خامه‌ای»» نوشته، با اشاره به این گفته فیلمساز که «مگر دیه انسان کامل چه قدر است که دستمزد بازیگرش باشد» اظهار کرده است: «من حتی یک بار هم ایشان را زیارت نکرده‌ام. طبق روال حرفه‌ای پیشنهاد همکاری با ایشان را رد کردم، اما گویا نتیجه نامطلوب در پی سماجت، منجر به عصبیت خودشان گشته.»

این بازیگر سینما با اشاره به برخی فیلم‌های این فیلمساز از جمله «داماد خوش قدم»، «زنان ونوسی، مردان مریخی»،‌ »پسر تهرونی»، «عروس خوش‌قدم» و «نون خامه‌ای»، گفته است: «سوال اینجاست که اسامی این فیلم‌ها دقیقاً به کجای انسان کامل مربوط می شود که ایشان از آن دم می‌زند؟ می‌بایست دیه و تاوان صدبار مردن را برای شرکت دراین فیلم‌ها دریافت.»

وی در ادامه پاسخ خود اضافه کرده است: «اصولاً بازیگران، کارهای خوب را اصطلاحاً سفید امضا می‌کنند و کارهای ضعیف را به بهانه‌هایی رد می‌کنند. در کارنامه کاری بنده نقاط ضعیفی دیده می‌شود که میل ندارم به تعداد آن‌ها اضافه کنم. این درست که شیوه‌های مودبانه‌تری برای رد درخواست به فیلمسازانی چنین وجود دارد که نظر واقعی مرا درباره کار خویش بداند. پس از منظر مادی نظرم را عنوان می‌کنم تا به روحیه کاسبکارانه دوستان که جنبنده‌تر از بخش فرهنگی‌شان است برنخورد. نیز از همکاران بازیگر خواهشمندم در پس پرده مراعات، نسبت سینماکارانی مشابه، پنهان نمانند.»

بهداد هم‌چنین با پوزش از این‌فیلمساز و اینکه ممکن است این یادداشت باعث رنجش او شود،‌ بیان کرده است: «اینکه سایت‌های زرد سینمایی چنین خبر پیش پاافتاده‌ای را منتشر می‌کنند جای تعجب ندارد. این شغل ماست، اما جای تاسف است که رسانه ملی (تلویزیون) به خبری تا این حد نازل، دامن می‌زند و موضوع و مبلغ را جدی جلوه می‌دهد. جامعه لبریز از خشم و قضاوت است. شما کارشناس باشید. شایعه را شبیه گزارش، نمایش ندهید.»

چندی پیش در خبرها آمده بود که حامد بهداد برای بازی در فیلم جدید کاظم راست‌گفتار دستمزد ۱۸۰ میلیونی مطالبه کرده که اظهارات راست‌گفتار در مورد این گفته بهداد، واکنش این بازیگر را برانگیخته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۶
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
باسلام وعرض ادب جواب قاطع ومنصفانه ای بود باتشکر از آقای بهداد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
امید است روزی اینگونه اخبار بی اهمیت منتشر نشود. اگر هم وجود دارد بهتر است در همان خفا بماند. به هر حال این دوستان هم چند روزی را باید بازی کنند و بعد هم در کنجی گذران زندگی و دوران بازنشستگی زودهنگام را.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
فقط میشه گفت متاسفم جرج کلونی ادعا های بزیگرای مارو نداره
حاجی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
حامد جان دوست داریم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
با آقای بهداد موافقم
واقعا فیلمای آبکی و بی خود زیاد شده کافیه سوار اتوبوس های بین جاده ای بشید تا انواع و اقسامشون رو ببینید
دادا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
جناب بهدا من شما را دوست دارم ولی به این حقوق های نجومی هم کسوتان شما و هموطنان فوتبالیستمان هم اعتراض دارم.
مگر یک فوتبالیست یا یک بازیگر از بنده چقدر بیشتر زحمت کشیده اند که در آمد بازی در یک فیلمشان باید چند برابر دستمزد کل عمر کاری بنده باشد. اون هم بنده ای که عمر خودم رو توی آزمایشگاهها برای یافتن داروهای ضد سرطان و امثالهم میگذرونم که شما خوب بشید و خودم به انواع و اقسام بیماری در اثر تماس با این ترکیبات آزمایشگاهی مبتلا بشم؟
این تفاوتهاست که آدم رو نا امید میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
پاسخ غیر قابل قبولی است از آقای بهداد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟