صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نتیجه جلسه رئیس سازمان بورس با روحانی و زنگنه

کد خبر: ۳۶۵۱۰۱
| |
4688 بازدید
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از تصمیم جدید دولت برای عرضه سهام به صورت خُرد در بورس توسط سازمان خصوصی سازی خبر داد.
 
به گزارش مهر، علی صالح‌آبادی با اشاره به جلسه دیشب هیئت دولت گفت: در این جلسه که با حضور دکتر روحانی، رئیس‌ جمهور برگزار شد، پس از ارائه گزارشی در خصوص رشد نماگرهای بورس ازجمله ارزش بازار، حجم، ارزش و دفعات معاملات و ورود سرمایه‌گذاران حقیقی به بازار ارائه و مقرر شد سازمان خصوصی‌ سازی متناسب با شرایط فعلی بورس و به‌ منظور تعدیل بازار، سهام به صورت خُرد در بورس عرضه کند.
 
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین به جلسه روز گذشته خود با وزیر نفت اشاره کرد و اظهارداشت: در این جلسه که صبح دیروز در دفتر زنگنه و با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار شد، مذاکرات خوبی در خصوص تأمین مالی پروژه‌های نفتی از طریق بازار سرمایه ازطریق روش‌هایی مانند صندوق‌های پروژه صورت گرفت و مقرر شد این موضوع در تعامل مستمر میان مجموعه وزارت نفت و بازار سرمایه پیگیری شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟