صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت جاسوس اطلاعاتی انگلیس در کرمان

کد خبر: ۳۶۴۶۳۴
| |
11079 بازدید

رئیس دادگاه انقلاب کرمان گفت: با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) یک جاسوس MI6 شناسایی و دستگیر شد.


دادخدا سالاری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمان با بیان اینکه با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) یک جاسوس MI6 شناسایی و دستگیر شد، اظهار داشت: این جاسوس پس از چندین ماه فعالیت اطلاعاتی پیچیده به حول و قوه الهی در دام افتاد.

وی بیان داشت: متهم مذکور در 11 نوبت در داخل و خارج از کشور به صورت حضوری با افسران اطلاعاتی کشور انگلیس ارتباط برقرار کرده و در هر ملاقات نیز اطلاعات مورد نظر سرویس جاسوسی مذکور را تحویل داده و البته یک‌سری راه‌کارهایی را علیه منافع جمهوری اسلامی ایران از سرویس اطلاعاتی انگلیس اخذ کرده است.

رئیس دادگاه انقلاب کرمان از ارتباط جاسوس دستگیر شده با چهار افسر اطلاعاتی خبر داد و گفت: با هدایت و آموزش‌های این افسران اطلاعاتی، جاسوس مذکور اطلاعات خواسته شده و مورد نظر آنها را جمع‌آوری و سپس به کشور مبدأ جاسوسی منتقل کرده است.

سالاری خاطرنشان کرد: محاکمه این جاسوس در حال انجام است و متهم به جرائم خود اعتراف دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟