صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کار سختی پیش روی تیم ملی است

گل‌محمدی:بازی سختی برابر داماش داریم

کد خبر: ۳۶۴۳۳۲
| |
2970 بازدید
سرمربی تیم فوتبال نفت تهران معتقد است که تیمش برابر داماش بازی سختی خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر داماش گیلان اظهار داشت: با تیمی بازی داریم که فوتبال خوبی را ارائه می‌دهد و از معدود تیم‌هایی است که دوست دارد روی زمین بازی کند. داماش تیم خوب، جوان و دونده‌ای است و برای من قابل احترام است. داماشی‌ها مربی جوان و خوبی دارند و بازی سختی مقابل آنها خواهیم داشت.

وی افزود: درست است که داماش هفته گذشته نتیجه خوبی کسب نکرد ولی همین موضوع می‌تواند انگیزه مضاعفی برای آنها باشد تا تلاش کنند و شکست در دربی گیلان را جبران کنند. ما هم باید سعی کنیم تا روندی که داریم را حفظ کنیم و برای 3 امتیاز به میدان خواهیم رفت. امیدوارم فردا شاهد بازی خوبی از 2 تیم داماش و نفت باشیم و در نهایت تیم ما پیروز میدان شود.

سرمربی نفت تهران گفت: برای بازی فردا بازیکن مصدوم و محرومی ندارند.

گل‌محمدی در مورد روند تیمش عنوان کرد: فکر می‌کنم بازیکنان ما به خودباوری خوبی رسیده‌اند و امیدوارم این روند را در خودشان تا پایان بازی‌ها حفظ کنند. هنوز لیگ تمام شده و مهم این است که در پایان جایگاه خوبی داشته باشیم. فکر می‌کنم نگه داشتن این جایگاه سخت‌تر از به دست آوردنش باشد. امیدوارم بازیکنان با تمرکز و انگیزه لازم تا پایان کار این روند را حفظ کنند.
وی همچنین در مورد احتمال فشرده شدن لیگ به خاطر جام جهانی گفت: هنوز برنامه‌ای به ما نداده‌اند ولی برای تقویت تیم ملی و هماهنگی هرچه بیشتر بازیکنان باید تلاش کنیم. امسال سال حساسی برای تیم ملی است و هر کاری لازم است باید انجام دهیم تا تیم ملی شرایط خوبی پیدا کند. ما وارد مسابقاتی خواهیم شد که سخت است. باید با آمادگی کامل به جام جهانی برویم تا بتوانیم از حیثیت و آبروی فوتبال ایران دفاع کنیم. خودم هم هر کمکی نیاز باشد انجام می‌دهم. حتی اگر هر 3 روز یکبار بازی بگذارند قبول می‌کنم. همه باید در خدمت تیم ملی باشیم.

سرمربی نفت تهران در پاسخ به این پرسش که آیا شانسی برای صعود تیم ملی از گروهش قائل است، گفت: کار سختی پیش روی تیم ملی است ولی در هر صورت فوتبال ورزشی ناشناخته است و اتفاقاتی در آن رخ می‌دهد که فکر می‌کنم می‌توانیم به این اتفاقات دلخوش باشیم.

گل‌محمدی اضافه کرد: مهم این است که با آمادگی بالا وارد جام جهانی شویم و نقاط ضعف‌مان را با دوندگی پوشش دهیم. به همین دلیل آمادگی جسمانی بازیکنان خیلی مهم است و انشاءالله بازی‌های خوبی هم به نمایش خواهند گذاشت. ما باید به آنها اعتمادبه‌نفس بدهیم و تا به این باور برسند که می‌توانند کارهای بزرگی انجام دهند. همانطور که در مقدماتی جام جهانی هم شاهد بودیم کمتر کسی فکر می‌کرد بتوانیم در 3 بازی آخر پیروز شویم و صعود کنیم. خود من از جمله افرادی بودم که به نتایج تیم ملی امید داشتم و این پیش‌بینی را می‌کردم که می‌توانیم به جام جهانی صعود کنیم. همیشه امیدواری وجود دارد و باید سخت کار کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟