صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نخستین انتخابات فدراسیون‌ها با جنجال همراه شد

«شفیع» رئیس قانونی فدراسیون هاکی است یا غیر قانونی؟

«مدیران بازنشسته» گریبان نخستین انتخابات فدراسیون‌های ورزشی را گرفت. حالا باید دید انتخاباتی که نماینده سازمان بازرسی مجمع آن را به دلیل ‌ارائه ندادن مدارک کاندیدای بازنشسته ترک کرد، از سوی این نهاد قانونی شناخته می‌شود یا غیر قانونی؟!
کد خبر: ۳۶۳۰۴۵
| |
11786 بازدید
|
۸
«شفیع» رئیس قانونی فدراسیون هاکی است یا غیر قانونی؟خلاصه پس از چندین و چند بار به تعویق افتادن انتخابات فدراسیون‌ها، صبح امروز انتخابات فدراسیون هاکی برگزار شد و بهرام شفیع، بار دیگر کرسی فدراسیون هاکی را از آن خود کرد؛ هرچند‌ روند انتخابات به گونه‌ای بود که هنوز در قانونی بودن یا نبودن ریاست بهرام شفیع در این فدراسیون حرف‌های زیادی وجود دارد!
 
به گزارش تابناک، «مدیران بازنشسته» که از چند ماه پیش، موضوع بحث انتخابات فدراسیون‌های ورزشی بود، سرانجام گریبان اولین انتخابات فدراسیون‌ها را گرفت و نشست مجمع انتخاباتی فدراسیون هاکی، در حالی که سرانجام با انتخاب شفیع به کار خود پایان داد، به دلیل خروج نماینده سازمان بازرسی از جلسه حاشیه‌دار شد که به ‌رغم ۲۲ رأی بهرام شفیع، ریاست او را در هاله‎‌ای از ابهام قرار داد!

بنا بر این گزارش، ماه گذشته، سازمان بازرسی کل کشور در نامه‌‌ به وزارت ورزش تأکید کرد، با توجه به آغاز دور جدید برگزاری مجامع انتخاباتی و ‌‌نام‌نویسی از کاندیداهای احراز پست ریاست فدراسیون‎های ورزشی، باید قانون ممنوعیت حضور مدیران بازنشسته و دو شغله در پست‌های گوناگون فدراسیون‌ رعایت شود.

اما موضوع ممنوعیت حضور افراد بازنشسته در رأس فدراسیون‌های ورزشی به دو سال پیش برمی‏‌گردد؛ زمانی که با تذکر سازمان بازرسی کل کشور، مشخص شد که بر ریاست فدراسیون‌های کشتی، ورزش‌ای باستانی و کوهنوردی افرادی بازنشسته تکیه زده‏‌اند. پس از آن ماجرا‌ها، این افراد یا استعفا دادند و یا حکم ریاستشان به سرپرستی فدراسیون متبوعه تغییر کرد تا هر چه زود‌تر مقدمات برگزاری انتخابات را فراهم کنند.

این گزارش می‌افزاید، از مجموع انتخابات‌هایی که از امروز، شانزدهم آذر ماه در فدراسیون‌ها‌ برگزار می‌شود، بیم حضور بازنشسته‌ها برای تصدی ریاست فدراسیون‌های هاکی، کوه‌نوردی و اسکی می‌رفت که در نخستین گام، حاشیه‌ها گریبان بهرام شفیع را در انتخابات فدراسیون هاکی گرفت.

اما ماده ۸ قانون نحوه تعدیل نیروی انسانی دستگاه‌های دولتی، مصوب دی ماه ۶۶ مجلس شورای اسلامی، صراحتا اظهار می‌دارد: اشتغال به کار کلیه بازنشستگان و نیز کسانی که سنوات خدمت آنان بر اساس قوانین و مقررات استخدامی، بازخرید شده است، در وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و شهرداری‌ها ممنوع است و در صورت نیاز دولت به تخصص برخی از این افراد، اشتغال آنان به صورت غیر رسمی و برای مدت معین، با تصویب هیأت وزیران مجاز خواهد بود. بنا بر قانون، حضور بازنشسته‌ها در انتخابات منوط به این است که این افراد یا از وزیر مجوز بگیرند یا ایثارگر باشند.

این موضوع باعث شد تا در جریان انتخابات امروز، وقتی نماینده هیأت اصفهان به موضوع بازنشسته بودن بهرام شفیع اعتراض کرد، نماینده سازمان بازرسی که در انتخابات حاضر بود، از وی درخواست ارائه اسناد و مدارک و مجوزهای لازم برای شرکت در انتخابات را کند.
 
به رغم اینکه خسروی‌وفا از وجود مجوزهای لازم خبر داد، از آنجا‌ که هیچ مجوزی به نماینده سازمان بازرسی داده نشد، وی اعلام کرد که درباره داشتن مجوزهای لازم برای کاندیداتوری بهرام شفیع قانع نشده و جلسه مجمع را ترک کرد تا انتخابات بدون حضور نماینده سازمان بازرسی ادامه پیدا کند؛ رخدادی که بی‌گمان در روزهای آتی، پای سازمان بازرسی را به پرونده این انتخابات باز می‌کند.

خسروی‌وفا البته خارج شدن نماینده سازمان بازرسی را موضوع مهمی نینگاشت و آن را عامل ایجاد خلل در فرایند انتخابات ندانست. معاون ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان که به جای سجادی در این مجمع حاضر شده بود، گفت: «نماینده سازمان بازرسی کل کشور عضو مجمع نیست؛ اما بعدا درباره ادعای مطرح ‌می‌تواند مدعی باشد و چون ایشان عضو مجمع نیستند، مشکل خاصی از بابت حضور نیافتنشان به وجود نمی‌آید‌».
 
از سوی دیگر، بهرام افشارزاده، دبیرکل کمیته ملی المپیک هم که در مجمع حاضر بود، درباره قانونی بودن حضور بازنشسته‌ها در انتخابات گفت: «بحث بازنشستگی و این گونه مسائل به وزارت ورزش مرتبط است و نباید درباره این مسائل درگیری‌هایی به وجود بیاید‌».

آنچه‌ از شواهد ‌برمی‌آید، این که بهرام شفیع ‌سابقه ایثارگری ندارد و مجوز لازم را هم از وزارت ورزش برای حضور در انتخابات دریافت نکرده، وگرنه در برابر درخواست نماینده سازمان بازرسی آن را ارائه می‌کرد و به همه حاشیه‌ها پایان می‌داد. به این ترتیب، توپ در زمین وزارت ورزش و محمود گودرزی افتاده که مدت کوتاهی است، صندلی وزارت را به دست گرفته و هم‌اکنون‌ باید در این زمینه اظهار‌نظر کند.

برخی بر این باورند که سابقه رسانه‌ای شفیع، موجب شده تا خسروی‌وفا و افشار‌زاده از او حمایت کنند و از سوی دیگر، شاید همین‌ سبب شود تا وزیر ورزش و جوانان نیز در برابر این مسأله طرف شفیع را بگیرد. باید نشست و دید که سازمان بازرسی به این مسأله چه واکنشی نشان می‌دهد و آیا انتخابات این فدراسیون را قانونی می‌داند یا خیر؟!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۳
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
از جوانان بسيجي و انقلابي كه اماده حضور در عرصه فدراسيون ها مباشند چرا استفاده نميشود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
به هر حل ردیف حقوقی که داره، آخه شما که میدونید، سازمان صدا و سیما کفگیرش به ته دیگ خرده و عزیزانی مانند ایشان داخل و خرج خود را با تورم تنظیم کنند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
تابناک نظرات سیاسی مارو که منعکس نمیکنی حد اقل این ورزشی رو منعکس کن . همین اتفاق داره تو فدراسیون اسکی می افته آقای ساوه شمشکی 35 ساله رییس فدراسیون میباشند که نقد عملکرد ایشان قطعا وظیفه شماست ولی هم اکنون بعد از 35 سال انحصار اسکی به خانواده شمشکیها دست بردار نیستند و گویا در زمان سرپرستی وزارت ورزش چند مجوز بی نام از هیات دولت برای بازنشستگان توسط وزارت ورزش اخذ شده که کم کم رو میشه لطفا سازمان بازرسی از هم اکنون جلوی تایید کاندیداهای مشابه رو بگیرد.....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
بابا جنجال!
محمد کاظم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
البته افرادی که شغل نداشته باشن دیگه وجود نداره و مجبورا باید از افراد چندشغله و بازنشسته استفاده بشه....
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
برادر خسروی وفا که یک تنه به قول خودش در برابر تخلفات احتمالی کمیته ملی المبیک ایستاده نباید عدالت وقوانین مصوبه را با اخذ مجوز میتواند حل وفصل کرد بخاطر رفاقت های رسانه ای نادیده بگیرد بهترین راه توفیف رای گیری واخذ مجوزهای قانونی از هیات دولت اعتدال وتد بیر و وزرات ورزش وجوانان بود اره کارگرتیم در ضمن اقای شفیع همان راه دفاع از بدنه مدیریت ورزات ورزش دولت نهم ودهم را ادامه دهد مطلوبتر است
حقگو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۷
آيا واقعا"با تجربه تر و عالم تر از ايشان براي تصدي پست اين فدراسيون وجود ندارد؟! كه اگر ندارد فاتحه هاكي را بخونيم و براي چي هزينه الكي كنيم آقاي شفيع انسان محترمي است اما چيزي از ورزش نميداند به برنا مه هاي روز جمعه و سوال و جوابهايش نگا كنيد! متوجه ميشويد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۷
راستي ايشون هاكي بلدند ؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟