صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تجلیل از خانواده‌ شهدای هسته‌ای در دانشگاه

کد خبر: ۳۶۳۰۳۸
| |
3640 بازدید

ظهر امروز به مناسبت 16 آذر همایش «خیبر باقیست» از سوی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه تهران و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران با سخنرانی محمدباقر قالیباف، شهردار تهران، صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و سعید جلیلی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی و عضو کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم با حضور سعید جلیلی، از همسر شهید علی‌محمدی یکی از شهدای هسته‌ای به نمایندگی از سایر خانواده‌های شهدای هسته‌ای تجلیل شد.

همچنین در پایان این مراسم تریبون آزاد دانشجویی برگزار شد و تعدادی از دانشجویان به بیان دیدگاههای خود در ارتباط با مسائل روز کشور پرداختند.

در این مراسم پرچم‌های یا حسین(ع)، یا ابوالفضل(ع)، پرچم حزب‌الله و همچنین ایران در دست تعدادی از شرکت‌کنندگان و دانشجویان بود.

همچنین تعدادی از دانشجویان پلاکاردهایی را در دست داشتنند که بر روی برخی از آنها جملاتی همچون «مرگ بر آمریکا»، «شهدای هسته‌ای راهتان ادامه دارد»، «مقصد ما مکتب ماست»، «نطنز، فردو و اراک قلب ماست»، «منافق فتنه‌گر اعدام باید گردد» و «16 آذر روز آمریکاستیزی است نه آمریکاستایی» نوشته شده بود.

همچنین پیش از آغاز این مراسم کلیپی با عنوان مرگ بر آمریکا و با صدای حامد زمانی پخش شد.

سخنران ابتدای این مراسم محمدباقر قالیباف بود که در هنگام آغاز سخنرانی‌اش با مشکل بلندگو و صدای زائد روبرو شد و خطاب به جمعیت با خنده گفت: از بلندگو ناراحت نشوید این (مشکل بلندگو) از اول انقلاب با ما بوده است.

در این مراسم همچنین شعارهایی علیه موسوی و کروبی سر داده شد و مجری برنامه نیز در ابتدای سخنانش انتقادهایی درباره توافقنامه ژنو مطرح کرد.

هنگامی که صفارهرندی می‌خواست سخنرانی کند نیز مجری برنامه در معرفی او گفت: ایشان کسی هستند که وقتی کفش به سمت ایشان در همین سالن از سوی مدعیان همه‌چیز پرت شد و گفت لطف کنید علامت مدنیت را به سمت ما پرتاب نکنید.

هنگامی که جلیلی در میان سخنرانی صفارهرندی در سالن حضور پیدا کر،د عده‌ای از دانشجویان شعار دادند برگ برنده ما، شهید زنده ماست.

به گزارش ایسنا، در این مراسم همچنین بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قرائت شد که متن آن به شرح زیر است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

العدل اساس الملک. مولا علی (ع)

جنبش دانشجوی مسلمان ایران در پرونده 60 ساله خود بارها اثبات نموده که در مقابل هرگونه دیکتاتوری و قلدر مابی، محکم ایستاده و همیشه منادی حق طلبی، دفاع از مظلومین و عدالت خواهی بوده است.

جنبشی که با ایستادن در مقابل امپریالیسم خونخوار آمریکا متولد شد و با نثار خون در روزهای سرنوشت‌ساز انقلاب، تداومی سرافرازانه یافت. اما امروز و در سالگرد شهادت 3 آذر عاشورایی، طلایه‌داران جنبش دانشجویی با مرور اتفاقات 4 سال گذشته و با ورق زدن برگ‌های خاطرات پرفراز و نشیب این مدت، مطالبه‌ای دارد از جنس عدل و انصاف.

مطالبه امروز بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، "رفع حصر سران اصلاح‌طلب" است. رفع حصر متفاوت با مطالباتی مشتی فتنه‌گر که برای براندازی انقلاب اسلامی هم قَسم شده است و برای به زیر کشیدن دستاوردهای مردم از هیچ جنایتی فروگذار نیستند.

این تشکل دانشجویی خواستار تحقق مطالبه‌ 4 ساله‌ مردم متدین ایران اسلامی، یعنی محاکمه علنی سران فتنه‌ آمریکایی - اسراییلی در دادگاه صالحه جمهوری اسلامی است.

مطابق با مواد 697، 498، 500، 512، 610، 618، 619، 675،676،677،683،687،689،697،698 و بند 3 ماده 43 قانون مجازات اسلامی، این تشکل به نمایندگی از نخبگان دانشگاهی و بر اساس اصول شرع مبین اسلام خواستار اعمال اشد مجازات برای سران متهم در پرونده فتنه یعنی میرحسین موسوی و مهدی کروبی از محضر دادگاه اصل انقلاب اسلامی است.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران بر اساس رسالت انقلابی خود در سال 89، کیفرخواستی حقوقی تنظیم و جهت سهولت در روند کار، به پیشگاه ملت و دستگاه قضا تسلیم نمود. اما تاکنون و پس از گذشت 3 سال از اتفاقات تلخ آن دوران، هنوز چشم انتظار رسیدگی به این پرونده مهم و پرچالش است و امید دارد این بار پس از رقم خوردن حماسه سیاسی مردم و برطرف شدن کامل غبار فتنه، شاهد تحقق اراده ملت و پایان یافتن این انتظار باشیم. ان‌شاءالله. والسلام علی من اتبع الهدی»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟