جانشین RQ-170 رونمایی شد
یک مجله آمریکایی از ساخت یک هواپیمای بدون سرنشین جدید و سبک وزن توسط نیروی هوایی ایالات متحده با قابلیت ضد رادار خبر داد.
به گزارش تسنیم، مجله «افیشن ویک» در جدیدترین شماره خود اعلام کرد، نیروی هوایی ارتش آمریکا موفق شد به صورت کاملا سری پهپاد جدید سبک وزنی را بسازد تا در سال 2015 از آن استفاده کند.
این مجله آمریکایی در ادامه گزارش داد که این هواپیمای سبک بدون سرنشین آمریکایی «آر کیو-180» نام دارد و همچنان در بوته آزمایش در یک پایگاه سری نیروهای هوایی آمریکا در منطقه «گروم لیک» واقع در صحرای نیوادا در غرب این کشور قرار دارد.


به گزارش این مجله آمریکایی، این نوع پهپاد قادر به انجام ماموریت هایی اطلاعاتی است و در عین حال می تواند ماموریت هایی مربوط به جنگ الکترونیکی از جمله از بین بردن رادارهای دشمن خود را انجام دهد.
بر اساس گزارش این مجله پهپاد مورد نظر به عنوان جانشین پهپاد RQ-170 استفاده خواهد شد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸۳
انتشار یافته: ۱۶
آخرین تست رو بفرست ایران ما بهتون میگیم 2 زاری بوده نه 2 میلیارد دلاری، RQ-1000 هم بسازین بازم واسه ما تفریحه
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



