صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقرار ماموران آزمايش اعتياد در جاده‌‏ها

رويانيان با اشاره به آمار تصادفات جاده‌‏اي بر اثر مصرف مواد مخدر، گفت: فقط ده درصد رانندگان وسايل نقليه سنگين مواد مخدر مصرف کرده‌‏اند و در پي اين مصرف منجر به تصادفات حادثه‌‏خيز جاده‌‏اي شده است.
کد خبر: ۳۶۲۷۶
| |
4017 بازدید

رييس پليس راهنمايي و رانندگي از استقرار تيم‌‏هاي آزمايش اعتياد به مواد مخدر و مشروبات الکلي در جاده‌‏ها خبر داد.

محمد رويانيان در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ايلنا" گفت: بعد از سرعت و سبقت غيرمجاز در جاده‌‏ها،‌ سومين عامل تصادفات جاده‌‏اي اعتياد راننده به ماده مخدر يا شرب مشروبات الکلي است.
او تصريح کرد: در صورت مشاهده سرعت غيرمجاز و سبقت غيرمجاز يا تصادف در جاده‌‏ها، بلافاصله اتومبيل مورد نظر متوقف و تست اعتياد از راننده گرفته مي‌‏شود و پس از تشکيل پرونده راننده خاطي به دستگاه قضايي معرفي مي‌‏شود.
رييس پليس راهور ناجا در عين حال از اعلام جاده‌‏هاي داراي مامور تست اعتياد خودداري، تاکيد کرد: به منظور جلوگيري از پيش‌‏آگاهي رانندگان متخلف، اين افراد به صورت نامحسوس در جاده‌‏ها فعاليت مي‌‏کنند.
رويانيان با اشاره به آمار تصادفات جاده‌‏اي بر اثر مصرف مواد مخدر، گفت: فقط ده درصد رانندگان وسايل نقليه سنگين مواد مخدر مصرف کرده‌‏اند و در پي اين مصرف منجر به تصادفات حادثه‌‏خيز جاده‌‏اي شده است.

او گفت: بنابراين ايستگاه‌‏هاي پزشکي با تمام تجهيزات پزشکي براي انجام تست اعتياد و الکل در جاده‌‏ها مستقر هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۳
البته اين كار در تمام نقاط جهان صورت ميگيرد و امر پسنديده اي است و لي خدا كند فقط شامل حال متخلفين از مقررات رانندگي گردد نه اينكه پليس هر اتومبيلي را اگر هم خطائي از او سر نزده متوقف و موجبات نراراحتي را براي سرنشينان بوجود آورد . از مسئولين محترم تقاضا ميشود اين كار فرهنگي را پليس هاي زحمتكش اجرا نمايند و از آنها خواسته شود با احترام بيشتري با سرنشينان و راننده خودروها رفتار و بي دليل جلوي هر ماشيني رانگيرند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟