صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حواشی دیدار گسترش - تراکتورسازی؛

برترین‌های دربی تبریز انتخاب نشدند

کد خبر: ۳۶۲۷۰۷
| |
2554 بازدید
در حالی که بعد از پایان دربی تبریز همه حاضران در ورزشگاه منتظر معرفی برترین‌های این مسابقه بودند، مسئولان برگزاری مسابقات از این کار منصرف شدند.

به گزارش مهر، دربی شهر تبریز در هفته هفدهم رقابتهای لیگ برتر که عصر امروز جمعه بین تیم‌های گسترش فولاد و تراکتورسازی برگزار شد در پایان با حواشی همراه شد. در حالی که همه حاضران در ورزشگاه منتظر اعلام برترین بازیکنان فنی و اخلاق این میدان بودند مسئولان برگزاری مسابقات از این کار منصرف شدند.

رسول خطیبی سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد هم در پایان بازی به شدت نسبت به گل اول حریف معترض بود و مهدی اسلامی دروازه‌‎بان دوم این تیم هم در حین دیدار از داور کارت زرد دریافت کرده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟