صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با این حکم سایر تیم‌ها به کارهای خلاف تشویق می‌شوند

براتی: از ابتدا باید البدر سقوط می‌کرد

کد خبر: ۳۶۱۹۲۹
| |
3762 بازدید
کارشناس حقوقی فوتبال گفت: حکم کمیته استیناف مبنی بر کسر امتیاز از البدر و باقی ماندن این تیم در لیگ دسته اول شاهکار بود.
 
احمدرضا براتی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص حکم کمیته استیناف مبنی بر کسر 6 امتیاز از تیم فوتبال البدر بندر کنگ و باقی ماندن این تیم در لیگ دسته اول فوتبال اظهار داشت: به نظر من از ابتدا باید برای این تیم حکم سقوط می‌دادند. اگر تبانی برای کمیته انضباطی احراز شده است و نفس صعود البدر به لیگ دسته اول سالم نبوده است خیلی بهتر بود که از ابتدای حکم به سقوط می‌دادند نه اینکه از این تیم 6 امتیاز کسر کنند و پس از آن به علت کسر این 6 امتیاز و نرسیدن امتیازاتش به تیم‌ های دیگر به لیگ دست پایین‌تر سقوط کند.

وی افزود: این حکمی که کمیته انضباطی داد مثل این می‌ماند که دانش‌آموز دبیرستانی در کنکور با تقلب وارد دانشگاه شود و پس از آن به علت این موضوع از او در دو درس نمره‌ای کم شود و یا یک ترم مشروط شود. ما نمی‌توانیم چنین بحثی را قبول کنیم اصولا این موضوع مغایر با قانون است.

کارشناس حقوقی فوتبال خاطر نشان کرد: مسئله‌ دوم شاهکار کمیته استیناف بود که جای سؤال دارد. کسر امتیاز از این تیم برای اتفاقی که در فصل گذشته رخ داده است و این فصل اجرایی شود بسیار جای تعجب دارد. آقای صالحی روز گذشته اعلام کرد که آثار حکم ناظر بر آینده است اما مگر می‌شود کسی که در گذشته تخلف کرده است نادیده گرفته شود از این موضوع افرادی متضرر شده‌اند  اگر البدر سقوط می‌کرد حتما یک تیم دیگر جای او را در لیگ دسته یک می‌گرفت. این موضوع نه تنها باعث تشویق افراد دیگر برای تخلف می‌شود بلکه حق دیگران که متضرر شده است باز نمی‌گردد.

براتی در مورد اینکه تیم مس سنگون ورزقان از این موضوع متضرر شده و حالا احتمال دارد که این تیم بتواند به مراجع بالاتر شکایت کند، گفت: تنها جایی که این تیم می‌تواند شکایت کند دادگاه بین‌المللی ورزش (CAS) است که آن هم بعید می‌دانم باشگاه‌‌های ایرانی این مسئله را پیگیری کنند و شاید از این نگران هستند که در آینده فدراسیون فوتبال برای آنها مشکلاتی به وجود آورد و این ریسک را انجام نمی‌دهند. یکی از سایت‌ها روز گذشته تیتر بسیار خوبی زد و اعلام کرد «تبانی کنید تا رستگار شوید» این موضوع واقعاً حقیقت دارد. هدف از مجازات این است که جبرانی برای تیم‌های متضرر باشد و یا پیشگیری از تکرار عمل خطا باشد که تنبیهی برای متخلفان در نظر گرفته می‌شود با این حکمی که کمیته استیناف داد هیچ کدام از این موارد انجام نشده و در اصل تشویقی برای تیم‌هایی‌ است که به سمت کارهای خلاف بروند زیرا می‌دانند در این صورت برخوردی با آنها صورت نمی‌گیرد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟