صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهدوی‌کیا: دوست داشتم با شماره 17 خداحافظی کنم

کد خبر: ۳۶۰۷۸۵
| |
4384 بازدید

بازیکن تیم فوتبال پیشکسوتان پرسپولیس گفت:‌ دوست داشتم با پیراهن شماره 17 از پرسپولیس خداحافظی کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی مهدوی‌کیا پس از خداحافظی‌اش در بازی ستارگان میلان و پرسپولیس گفت: همه از این بازی راضی بودند و تماشاگران هم لذت بردند. آنها برای پیشکسوتان پرسپولیس آمدند و برایشان سنگ تمام گذاشتند، باید تشکر ویژه از آنها بکنند.همچنین تشکر ویژه‌ای از کسانی که این بازی را برگزار کردند باید انجام دهم.

وی در مورد خداحافظی‌اش با پیراهن شماره 17 فرشاد پیوس گفت: دوست داشتم با شماره 17 خداحافظی کنم. خاطرات خوبی از این پیراهن دارم زمانی که این پیراهن را از پیوس گرفتم بازی‌های خوبی انجام دادم و امشب هم دوباره آن را پوشیدم. البته اکنون فکر می‌کنم بازیکنی این پیراهن را در پرسپولیس می‌پوشد ولی نمی‌دانم کدام بازیکن است.

مهدوی‌کیا درباره خداحافظی که در فینال جام حذفی انجام داد، گفت: ‌آن بازی فرق می‌کرد. همه بعد از باخت ناراحت بودند. من هم ناراحت بودم اما امروز روز خوبی بود. همه آمده بودند تا پیشکسوتان پرسپولیس را ببینند.

وی ادامه داد:‌ باید از میلان هم تشکر ویژه‌ای بکنیم. بازیکنان صاحب‌نامی آمده بودند و فکر می‌کنیم که آنها با خاطره خوش از ایران بروند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار