صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

كلهر:از شرايط سازمان ورزش براي اسكي ناراضي هستيم

کد خبر: ۳۶۰۱۱
| |
1622 بازدید

سرمربي تيم اسكي آلپاين گفت: بودجه سالانه فدراسيون با يك فوتباليست درجه 3 ليگ برتري برابر است.

رستم كلهر در گفت و گو با فارس، در مورد شرايط اسكي‌بازاني كه براي حضور در جام جهاني اسكي آلپاين فرانسه حضور دارند، اظهار داشت: در ابتدا 21 نفر را دعوت كرديم. پس از غربالي كه انجام شد، 4 نفر از آقايان و 3 نفر از بانوان را دعوت كرده و به جام جهاني اعزام كرديم.

وي در مورد شرايط مسابقات گفت: اين رقابت‌ها با حضور حدود 300 ورزشكار از 90 كشور در فرانسه و براي كسب سهميه المپيك 2010 ورزش‌هاي زمستاني در كانادا انجام مي‌شود.

كلهر در مورد شرايط اسكي‌بازان اظهار داشت: كسب 2 سهميه براي تيم آلپاين قطعي شده است چرا كه تمام كشورهاي شركت كننده از سهميه‌هاي از پيش تعيين شده‌اي برخوردار هستند. تلاش خودمان را مي‌كنيم كه سهميه بيشتري را كسب كنيم.

وي در مورد حمايت‌هاي سازمان تربيت‌بدني از اسكي، اظهار داشت: از شرايطي كه سازمان تربيت بدني براي فدراسيون اسكي ايجاد كرده، بسيار ناراضي هستم. بودجه فدراسيون ما اندازه يك فوتباليست درجه 3 ليگ برتري هم نيست. با 150 ميليون بودجه‌اي كه برايمان در نظر گرفته شده، فقط مي‌توانيم يك اردوي خارج كشور استاندارد برگزار كنيم.

سرمربي تيم اسكي آلپاين تصريح كرد: بايد راه‌هاي درآمدزايي ديگري داشته باشيم چرا كه با اين پول به هيچوجه نمي‌توان مديريت كرد. اگر در اسكي مي‌خواهيم به سطح بالايي برسيم، بايد هزينه بالايي هم بكنيم. نمي‌توان هزينه نكرد، امكانات نداد؛ اما توقع بالايي هم از اين ورزش داشت. فدراسيون در سال حدود 800 ميليون هزينه مي‌كند.

وي در مورد راه‌هاي درآمدزايي فدراسيون اسكي گفت: فدراسيون سعي كرده با برگزاري ليگ به صورت بين‌المللي و با دعوت از كشورهاي مطرح، به مسابقات جنبه رسمي بخشيده تا از آن و حاميانش كسب درآمد كند.

كلهر گفت: قصد داريم در اسفند ماه مسابقاتي را برگزار كنيم و به اين منظور از كشورهاي سوئيس، فرانسه، اتريش، ايتاليا و ... دعوت به عمل آورديم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...