صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گوگل مجبور به پرداخت غرامت شد

کد خبر: ۳۵۹۹۸۳
| |
8840 بازدید

گوگل مجبور به پرداخت 17 میلیون دلار غرامت برای رفع اتهامات وارده در مورد دستکاری عمدی تنظیمات کاربران مرورگر سافاری شرکت اپل شد.

به گزارش فارس به نقل از گاردین، این شرکت متهم است در زمان ورود کاربران مرورگر سافاری به سایت های وابسته به خود، تنظیمات پیش فرض سافاری را بدون اطلاع کاربران  دستکاری می‌کرده تا بتواند از عادات کاربری و علائق انها آگاهی یابد.

این موضوع اولین بار در فوریه سال 2012 افشا شد. علت اصلی این اقدام گوگل افزایش درآمد از محل پلاتفورم تبلیغاتی خود موسوم به DoubleClick بوده است. تنظیمات پیش فرض مرورگر سافاری به گونه ای تنظیم شده که مانع نصب کوکی های ثالث برروی رایانه کاربران می شود. تحقیقات و بررسی ها در مورد تخلفات گوگل در این زمینه نه ماه در جریان بوده است.

گوگل با نصب کوکی‌های خود بر روی رایانه های کاربران توانسته بود به اطلاعاتی در مورد نحوه وبگردی افراد دست یابد. به دنبال اثبات موضوع از نظر کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا گوگل به پرداخت جریمه 22.5 میلیون دلاری محکوم شد که پس از رایزنی های گوگل و تجدید نظر خواهی این شرکت به پرداخت 17 میلیون دلار محکوم شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟