آنجلوتي:تفاوت ما و اينتر در خوش اقبالي است

کد خبر: ۳۵۹۵۸
| |
1245 بازدید
سرمربي ميلان خوش اقبالي را عامل صدرنشيني اين فصل اينتر در رقابت‌هاي سري A دانست.

به گزارش ايسنا، كارلو آنجلوتي در گفت‌وگو با سايت رسمي باشگاه ميلان اظهار كرد: «در حال حاضر پاتو و كاكا بسيار خوب كار مي‌كنند و روزهاي خوب خود را پشت سر مي‌گذارند. تيم ما از اين امتياز خود در خط حمله نهايت استفاده را برده است چرا كه اكنون ما بيش از پيش غير قابل پيش‌بيني هستيم.»

آنجلوتي خاطرنشان كرد: «تفاوت ميان اينتر صدرنشين و ما سه بازي‌اي است كه تصور مي‌كرديم پيروز آن هستيم (لچه، تورينو و جنوا). اين سه بازي شش امتياز را به ضرر ما رقم زدند از سوي ديگر اينتر در آخرين دقايق برابر اودينزه، رجينا و سي‌ينا پيروز شد. در حال حاضر ما تنها تاوان اين تفاوت‌ها را مي‌دهيم.»

در حال حاضر ميلان با 44 امتياز در رده دوم جدول رقابت‌هاي سري A قرار دارد. آنها با شش امتياز كمتر نسبت به اينتر و يك امتياز بيشتر نسبت به يوونتوس در تعقيب قهرمان فصل گذشته سري A هستند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟