صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزايش 14 درصدي حقوق اساتيد دانشگاه

حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها در لایحه خدمات کشوری استثنا شده است و افزایش قابل توجه اعضای هیئت علمی دانشگاهها در نظر گرفته شده است.
کد خبر: ۳۵۹۰
| |
14226 بازدید

افزایش 13.6 درصدی حقوق اعضای هیئت علمی به شرط افزایش ساعت موظفی مورد تایید محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری قرار گرفته است و اساتیدی که ساعت موظفی خود را افزایش دهند می توانند از این افزایش حقوق برخوردار شوند.

به گزارش مهر، بر اساس آیین نامه افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها که به تایید رئیس جمهوری رسیده است، اگر استادی نمی خواهد ساعت موظفی خود را افزایش دهد می تواند اعلام کند تا مشمول این افزایش نشود.

براساس اين گزارش، طی مذاکراتی که ما بین وزیر علوم و رئیس جمهوری صورت گرفته است، محمود احمدی نژاد با افزایش 13.6 درصدی اعضای هیئت علمی به شرط افزایش ساعت موظفی موافقت کرده است.

البته این امکان وجود دارد که هر کس مخالف این شرط است می تواند به رئیس دانشگاه خود مراجعه کرده و اعلام کند که 13.6 درصد افزایش حقوق را نمی خواهد و موظفی اش نیز افزایش پیدا نمی کند که در این حالت 5 درصد افزایش حقوق مصوب دولت شامل حال این عضو هیئت علمی می شود.

حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها در لایحه خدمات کشوری استثنا شده است و افزایش قابل توجه اعضای هیئت علمی دانشگاهها در نظر گرفته شده است.

به گفته وزیر علوم، هیچ دستگاهی حتی آموزش و پرورش بیش از 5 درصد افزایش حقوق نداشته است.

محمد مهدی زاهدی تاکید می کند: هیچ جای دنیا جز ایران نمی توانید کشوری پیدا کنید که یک اختلاف فاحش بین حقوق دریافتی اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه وجود داشته باشد، البته این به آن معنا نیست که حقوق اعضای هیئت علمی بالا است اما این نکته قابل توجه است که در برخی موارد حقوق اعضای هیئت علمی 10 برابر کارکنان است و بر سر همین موضوع است که برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی در دولت و مجلس باید رایزنی مضاعفی صورت گیرد.

وزیر علوم افزود : در لایحه خدمات کشوری که اخیرا ابلاغ شده است هیئت علمی استثنا شده اند و البته این مستثنی شدن تلاش بسیاری را می طلبید که البته این اتفاق از افتخارات وزارت علوم است.

زاهدی با بیان اینکه دیوان محاسبات و بازرسی کل کشور از وزارت علوم در خصوص افزایش 13.6 درصدی حقوق اعضای هیئت علمی از وزارت علوم سوال کرده اند، گفت : دیوان محاسبات مبانی قانونی این افزایش را خواستار شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
محض رضای خدا از ارائه خبری که به صحت و سقم آن اعتماد ندارید خودداری کنید. حقوق اعضای هیئت علمی در سال جاری فقط %5 افزایش یافته است. انگار این افراد باید فتوسنتز کنند. طی این عمر بیست سال در دانشگاه هم ده ها بار افزایش 20، 40، 100، درصدی را فقط حرفش را شنیده ایم.باقی بماند بگذارید همین یه ذره آبرویی که داریم پیش دانشجوهایمان حفظ شود. قرار نیست هر کس جار بزند که چگونه در اين مملكت نان شبش را به دست می آورد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۶ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
من کارمند یکی از مراکز تحقیقاتی هستم. این مرکز دارای تعداد اعضای هیئت علمی می باشد که حقوق و مزایای آنان هر کدام بیش از 10 میلیون ریال می باشد در حالی که در همین اداره افرادی با مدارک فوق دیپلم ـ لیسانی و حتی فوق لیسانسی که عضو هیئت علمی نیستند زیر 3میلیون ریال است. این اختلاف دریافتی تا کی باید ادامه پیدا کند. اگر اعضای هیئت علمی باید زندگی کنند دیگر کارمندان هم باید زندگی کنند. من هیچگاه نمی گویم که حقوق اعضای هیئت علمی زیاد است بلکه حقوق و مزایای سایر کارمندان در حد پایین تر از خط فقر است. اعضای هیئت علمی شاید در حال حاضر با این دریافتی، به حداقل درآمدی که یک فرد ایرانی برای یک زندگی عادی در این کشور باید داشته باشد رسیده اند. حسابش را بکنید دیگران در چه وضعیتی باید زندگی کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۸ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
واقعا جاي تبريك دارد. جائيكه حقوق كارمند دانشگاه 200 تا 500 هزار تومان است، حقوق استادش بين 2 تا 3 ميليون است. آنهم فقط حقوق . با احتساب ساير درآمدهاي ناشي از همان دانشگاه بالاي 5 ميليون ميگيرند. بازهم 14 درصد افزايش!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
جناب آقای وزیر محترم
1. لطفا مراقب حفظ آبروی اساتید محترم دانشگاه باشید
2. با توجه به وظایف متفاوت مقایسه حقوق اعضا هیئت و کارمندان مقایسه مناسبی نمی باشد
3. من در دانشگاهی کار می کنم که عضو هیئت علمی با پنج سال سابقه کار حدود 10 میلیون ریال و کارشناس هم سابقه بدون اضافه کار حدود 6 میلیون ریال دریافت می کند. پس مقایسه درستی صورت نگرفته است
4. با این روش اضافه نمودن ساعات تدریس در آینده دانشگاهی مشابه مدارس خواهیم داشت.
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
14 درصد افزایش با اشتغال 40 ساعتی اساتید در دانشگاه بعد از 12 سال تحصیل یک ph.d در دانشگاه که کل حقوقش را به 1200000 تومان میرساند به نظر شما شاهکار است؟
ناشناس
|
-
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
تكليف هزاران تن از همطرازان هيات علمي شاغل در دستگاههاي اجرائي اين وسط چه مي شود .از رياست محترم جمهوري اين انتظار را دارد همانند ماده 8 قانون فعلي به فكر اين قشر از كاركنان دولت باشند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
سلام استاد با درجه دكتري چند سال سابقه حدود 1.5 ميليون حقوق اسمي دارد در حالي كه در دانشگاه كارمندان با مدرك ليسانس و پائين تر بلغ بر 8صدهزار تومان مي گيرند. حالا واقعا در حق استاد با تقبل زحمات زياد اين وضعيت وضعيت مطلوبي است؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
آقاي زاهدي شما که اقرار مي کتيد حقوق کارکنان دانشگاه اينقدر کم است پس چرا درمورد افزايش آن هيچگونه پيشنهاد نمي دهيد
ناشناس
|
-
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
من عضو هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه هستم
حقوقم با 5سال سابقه کار 1میلیون تومان است که 250 هزار تومان آن هم کسر مالیات و بیمه میشود.
400 هزار تومان اجاره می دهم.
قسط بانک هم دارم.
حقوق برخی کارمندان از من بیشتر است
در جامعه ای که در آمد فوتبالیست در سال با مدرک دیپلم و زیر دیپلم حداقل 200 میلیون تومان است آیا حقوق یک دکتر در جامعه زیاد است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۱
بنده یک کارشناس مسئول دانشگاه هستم این افزایش و این اختلاف طبقاتی دقیقا" شبیه زنجیر لنگر یک کشتی می ماند که یک حلقه آن حقوق اعضاء محترم هیت علمی به کلفتی زنجیر لنگر است و حلقه بعدی آن یک حلقه جا کلیدی معمولی است که میخواهیم به هم متصل کنیم تا یک لنگر را نگه دارد معلوم است چنین اتصالی در آینده چگونه خواهد بود خدا بداد کشتی و مسافران آن برسد.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟