ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

برگزاری مجمع جبهه ایستادگی با حضور رضایی

کد خبر: ۳۵۸۷۵۹
| |
3041 بازدید

عضو شورای عالی جبهه ایستادگی گفت: در مجمع فوق‌العاده، تصویب اساسنامه که قرار است در آئین‌نامه صورت گیرد و در مجمع عادی انتخاب اعضای شورای عالی و ‌بازرسان طبق اساسنامه در دستور کار مجمع خواهد بود.

ابوالقاسم رئوفیان عضو شورای عالی جبهه ایستادگی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس با اشاره به برگزاری مجمع این جبهه اظهار داشت: ما پس از تشکیل کمیته بررسی اساسنامه و تصویب این اصلاحات در شورای عالی، مجمع جبهه ایستادگی را برگزار می‌کنیم تا اساسنامه جدید با اصلاحات به تصویب مجمع برسد و اعضای شورای عالی نیز مشخص شوند.

رئوفیان ادامه داد: در مجمع فوق‌العاده، تصویب اساسنامه که قرار است در آئین‌نامه صورت گیرد و در مجمع عادی انتخاب اعضای شورای عالی و ‌بازرسان طبق اساسنامه در دستور کار مجمع خواهد بود.

عضو شورای عالی جبهه ایستادگی درباره زمان برگزاری این مجمع در آذرماه خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم که در این مدت برگزار شود اما کار اصلاح اساسنامه  باید در شورای عالی فعلی رسیدگی شود و سپس زمان مجمع مشخص خواهد شد.

وی افزود: ما در ابتدای برنامه مجمع، میهمان خواهیم داشت و در آن بخش خبرنگاران و اصحاب رسانه‌ها نیز می‌توانند حضور داشته باشند و یکی از مدعوین این جلسه محسن رضایی است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟