عقربهاي سياه پاکدشت به دام افتادند
عقربهاي سياه با سابقه 109 فقره سرقت مغازه، منزل، کيف قاپي و زورگيري از شهروندان در پاکدشت، به دام افتادند.
به گزارش مردم سالاری، ، سرهنگ فرهاد قدسي، فرمانده انتظامي شهرستان پاکدشت شرق تهران از شناسايي و دستگيري اعضاي باند 5 نفره سارقان به عنف و کشف 109 فقره سرقت در اين رابطه خبر داد.
فرمانده انتظامي شهرستان پاکدشت گفت: در پي وقوع سرقتهاي متعدد منزل و مغازه در برخي از مناطق اين شهرستان، پيگيري موضوع در دستور کار ماموران پليس آگاهي قرار گرفت.
وي افزود: ماموران با بررسي شيوه و شگرد سرقتها و با مراجعه به بانک اطلاعاتي سارقان و چهرهنگاري دريافتند که متهمان 5 نفر هستند که با استفاده از يک دستگاه موتورسيکلت در زمانهاي خلوت شبانه روز اقدام به سرقت ميکنند.
سرهنگ قدسي اظهار داشت: مأموران با انجام کارهاي اطلاعاتي محل سکونت سارقان را شناسايي و با هماهنگي مقام قضايي در يک عمليات منسجم آنان را دستگير و به پليس آگاهي منتقل کردند. اين مقام انتظامي تصريح کرد: متهمان دستگير شده معروف به باند عقربهاي سياه به نامهاي «محمد. ک»، «محمد. ت»، «محمد. ک»، «سعيد. خ» و
«محمدرضا. ص» در بازجوييها به 109 فقره سرقت شامل مغازه، منزل، کيفقاپي و زورگيري اعتراف کردند.
سرهنگ قدسي در پايان ضمن تقدير از همکاري مردم با پليس در جهت حفظ و ارتقاء امنيت اجتماعي از شهروندان خواست تا در صورت اطلاع از فعاليتهاي مجرمانه مراتب را در اسرع وقت از طريق فوريتهاي پليسي 110 اطلاع دهند.


