زاهدان ـ خبرگزاری مهر: روستای هودیان، بخش دلگان، از مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان؛ با وجود محرومیتهای فراوان ساده زیستی و شادي و نشاط در میان كودكان موج میزند.
کد خبر: ۳۵۸۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۶ 17 November 2013
من توی اون استان دانشجو بودم، منطقه بلوچستان مردم بسیار خوب و مهمان نوازی داره البته بسیار محروم. امیدوارم که دولت کاری برای اون ها انجام بده چون واقعاً نیازمندند.
براي تو اي كودك سيستاني و بلوچستاني،
براي تو كه در روستاهاي محروم آن زندگي مي كني،
اميد و آينده اي درخشان را آرزو مي كنم.
من به تعداد زيادي از روستاهاي جنوب و مركز سيستان و بلوچستان(بخاطر كارم) سفر كرده ام. محروميت در اينجا بيداد مي كند!.
واقعا جای تاسفه که در مملکت اسلامی ما مردم در چنین شرایطی زندگی میکنن . اگر ننوشته بودید که کجاس فکر میکردیم یکی از درور اقتاده ترین و محروم ترین نقاط آفریقا است . تنها چیزی که ندیدیم تو این عکسها شور نو نشاط . ته چهره همشون غم موج میزنه !!!!!!!!!!!!!
آیا بهتر نیست به جای اینکه در ایام محرم این همه بریز و بپاش و هزینه های غیر ضروری برای عزاداری های پر زرق و برق و نذری های آنچنانی انجام دهیم ، ... هزینه های بی مورد را برای این هموطنان عزیز و محروم مان هزینه نمائیم..؟ تا شاید آنها هم اندکی از لذت امکانات ما در شهر های بزرگ بهره مند شوند... مگر مسلمانی جز این است...؟ مگر پبام آزادگی و شهادت امام حسین جز این بود...؟