بازدید 10701
10701 بازدید
واکنش افخم به اظهارات وزير خارجه امارات
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۳ 15 November 2013
کد خبر: ۳۵۷۸۰۴
| ۲۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۳ 15 November 2013
| 10701 بازدید
10701 بازدید
|
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات وزیر خارجه دولت امارات عربی متحده در خصوص جزایر سه گانه ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی گفت: جزایر سه گانه ایرانی متعلق به جمهوری اسلامی ایران بوده و خواهد بود.
به گزارش واحد مرکزی خبر، خانم افخم تاکید کرد: تعلق تاریخی این جزایر به ایران واقعیتی انکارناپذیر است.
وی افزود: هرگونه اظهاراتی که برپایه بیتوجهی به واقعیتهای جاری منطقه خاورمیانه و خلیج فارس باشد به همگرایی منطقه ای و تقویت روابط کشورهای منطقه کمک نمی کند.
سخنگوی وزارت امورخارجه تصریح کرد: همسایگان برای ما اولویت دارند و سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران همواره در جهت تقویت صلح و امنیت منطقه و توسعه همه جانبه مناسبات و تحکیم پیوندها با کشورهای همسایه و مسلمان بوده است و این سیاست اصولی با جدیت تداوم خواهد یافت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید