صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورود سامانه بارشی از فردا به کشور

کد خبر: ۳۵۷۷۲۵
| |
14047 بازدید
بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی پنجشنبه در مناطق مرکزی، دامنه‌های شرقی البرز، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی زاگرس، جنوب و به تدریج شرق کشور ابرناکی، بارش باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. 
 
به گزارش ایسنا همچنین از بعدازظهر امروز مناطق تحت تاثیر سامانه بارشی محدود به نیمه شرقی کشور خواهد شد و روز جمعه رگبار و رعد و برق و وزش باد به طور متناوب در جنوب شرق و شرق کشور ادامه خواهد داشت و از بعدازظهر جمعه به تدریج در سواحل غربی دریای خزر افزایش ابر و بارش برف و باران آغاز خواهد شد. 
 
در روز شنبه بر شدت و وسعت بارش در سواحل دریای خزر افزوده می‌شود و دریای خزر مواج خواهد بود. در این روز برخی مناطق شمال غرب کشور نیز شاهد بارش برف و باران خواهند بود و همچنان در بخش‌هایی از جنوب شرق کشور رگبار و رعد و برق پراکنده و وزش باد ادامه خواهد داشت. 
 
پیش‌بینی وضعیت هوای تهران در روز جمعه 24 آبان ماه کمی ابری در پاره‌ای نقاط غبار صبحگاهی با حداقل و حداکثر دمای 8 و 16 درجه سانتیگراد است. 
 
همچنین پیش‌بینی وضعیت هوای تهران در روز شنبه 25 آبان ماه نیمه ابری در ارتفاعات ابری با حداقل و حداکثر دمای 9 و 17 درجه سانتیگراد خواهد بود. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار