آغاز تحقیق ‌و ‌تفحص از وزارت نیرو با 50 امضاء

کد خبر: ۳۵۷۲۱۶
|
۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۵ 11 November 2013
|
7089 بازدید
نماینده مردم مسجدسلیمان از کلید خوردن طرح تحقیق‌و‌تفحص از وزارت نیرو با امضای 50 نماینده خبر داد و گفت که این طرح هفته آتی به هیئت رئیسه مجلس ارائه خواهد شد.
 
به گزارش فارس، اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس گفت: طرح تحقیق ‌و‌ تفحص از وزارت نیرو که با امضای 50 نفر از نمایندگان کلید خورد و هفته آینده به هیئت‌رئیسه تحویل داده خواهد شد.
 
وی افزود: این تحقیق‌ و ‌تفحص به دلیل نابسامانی در برنامه‌ریزی مدیریت منابع آبی و مشکلات موجود در انتقال برق و عدم نوسازی شبکه کلید خورده و عدم توسعه زیرساختها برای انتقال برق به مناطق محروم و مشکلات زیست‌محیطی ناشی از عدم برنامه‌ریزی صحیح در تخصیص و توزیع آب نیز از دیگر اهداف این تحقیق ‌و‌ تفحص است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت