آغاز تحقیق ‌و ‌تفحص از وزارت نیرو با 50 امضاء

کد خبر: ۳۵۷۲۱۶
| |
7115 بازدید
نماینده مردم مسجدسلیمان از کلید خوردن طرح تحقیق‌و‌تفحص از وزارت نیرو با امضای 50 نماینده خبر داد و گفت که این طرح هفته آتی به هیئت رئیسه مجلس ارائه خواهد شد.
 
به گزارش فارس، اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس گفت: طرح تحقیق ‌و‌ تفحص از وزارت نیرو که با امضای 50 نفر از نمایندگان کلید خورد و هفته آینده به هیئت‌رئیسه تحویل داده خواهد شد.
 
وی افزود: این تحقیق‌ و ‌تفحص به دلیل نابسامانی در برنامه‌ریزی مدیریت منابع آبی و مشکلات موجود در انتقال برق و عدم نوسازی شبکه کلید خورده و عدم توسعه زیرساختها برای انتقال برق به مناطق محروم و مشکلات زیست‌محیطی ناشی از عدم برنامه‌ریزی صحیح در تخصیص و توزیع آب نیز از دیگر اهداف این تحقیق ‌و‌ تفحص است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت