صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حضور دستیاران کی‌روش در تمرین پرسپولیس

کد خبر: ۳۵۷۰۴۶
| |
5800 بازدید
دو تن از دستیاران کی‌روش با وجود اینکه کاروان ایران برای بازی با تایلند عازم این کشور شده، در تمرین یکشنبه پرسپولیس حضور یافتند.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال پرسپولیس تهران نخستین تمرین خود در تعطیلات نیم فصل را از ساعت 15:30 امروز (یکشنبه) و در غیاب 8 بازیکن برگزار کرد.

ملی‌پوشان پرسپولیس یعنی پنج بازیکن در تیم ملی بزرگسالان شامل سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، محمدرضا خلعتبری، رضا حقیقی و محمد نوری و همچنین سه بازیکن در تیم زیر 22 سال یعنی پیام صادقیان، میلاد غریبی و محمدرضا خانزاده در این تمرین غایب بودند.

امید عالیشاه هم امروز به دلیل مصدومیت تمرین نکرد و در کلینیک باشگاه به مداوای آسیب‌دیدگی خود پرداخت. مهرداد پولادی و مهرداد کفشگری با دویدن به دور زمین اختصاصی کار کردند.

مارکار آقاجانیان و نیکو بدنساز تیم ملی با حضور در تمرین پرسپولیس آخرین وضعیت پولادی را جویا شدند.

بازیکنان در تمرین امروز پس از اینکه پاسکاری‌های کوتاه با دستور کادرفنی به تمرین حفظ توپ پرداختند. چهار دروازه‌بان تیم با بهزاد غلامپور تمرین کردند. قرار است نیلسون بامداد دوشنبه برای یک مرخصی پنج روزه به برزیل برود.

علی دایی در ابتدای تمرین برای بازیکنان صحبت کرد و علاوه بر اینکه کار شاگردانش را زیر نظر داشت، گهگاهی با تلفن همراهش صحبت می‌کرد.

در پایان تمرین و در شرایطی که دایی با اتومبیل خود در حال خروج از ورزشگاه درفشی‌فر بود یک زن مسن قصد داشت با او صحبت کند که پس از اصرار فراوان و در حالی که دایی چند متری از در خروجی دور شده بود پشت اتومبیل او دوید و سرمربی پرسپولیس را مجبور کرد که ترمز کند و به خواسته‌ی او گوش کند. همین باعث شد که افراد دیگری هم دور اتومبیل دایی جمع شوند و چند دقیقه‌ای دایی مجبور شد به درخواست هواداران پاسخ دهد.

20 تماشاگر هم تمرین امروز را از نزدیک دیدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟