الان دیگه کسی عسل طبیعی تولید نمیکنه ، اغلب شکر میدن به زنبوراشون
پاسخ ها
پدرام
||
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
ناشناس جان
جايي مثل آستارا كه يه وجب زمين باير نداره نيازي به هزينه كردن شكر واسه زنبور نيست گفتم كه هواست باشه.
شایان
|
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۸
6
54
پاسخ
من آستارایی هستم و با اینکه عاشق عسل خوردن وقت صبحونه هستم ولی توانایی مالیش رو ندارم.
mehdi
|
|
۰۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
4
34
پاسخ
khuda barekat bede.
ناشناس
|
|
۰۴:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
3
40
پاسخ
حشره خوشگلیه این زنبور.
محمدجواد
|
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
2
37
پاسخ
باهمین تعداد عکس پی به قدرت وخلقت خدا میتوان برد
ناشناس
|
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
45
44
پاسخ
یاشاسین اذربایجان
پاسخ ها
رشید
||
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
آی قارداش ، آستارا مال استان گیلانه نه آذرباییجان
حبیب
|
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
1
29
پاسخ
جانم به این زنبورهای زحمتکش.
ناشناس
|
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
2
34
پاسخ
خوشا به حالت اي روستايي
ناشناس
|
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
3
14
پاسخ
اين موم ها كه در عكس است متاسفانه به نظر طبيعي نمي آيند.
من شنيده ام موم هاي از قبل ساخته كه در كندو مي گذارند، غير از آن آب قند معروفي كه به زنبور مي دهند، از كيفيت عسل توليدي مي كاهد.
حيف است اين همه زحمت كشيده شود اما به دست خودمان كيفيت محصول را خراب كنيم.
ناشناس
|
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
0
23
پاسخ
موم رو که از ترکیب پارافین و اندکی موم طبیعی درست می کنند می ذارند تو کندو... بعدم به زنبورا شکر می دند می خورند و میگن عسل طبیعی... صاحب یک مغازه عسل فروشی می گفت عسلی که همه چیزش طبیعی باشه کیلویی 100 هزار تومان به بالا معامله مشیه...