اين موم ها كه در عكس است متاسفانه به نظر طبيعي نمي آيند.
من شنيده ام موم هاي از قبل ساخته كه در كندو مي گذارند، غير از آن آب قند معروفي كه به زنبور مي دهند، از كيفيت عسل توليدي مي كاهد.
حيف است اين همه زحمت كشيده شود اما به دست خودمان كيفيت محصول را خراب كنيم.
موم رو که از ترکیب پارافین و اندکی موم طبیعی درست می کنند می ذارند تو کندو... بعدم به زنبورا شکر می دند می خورند و میگن عسل طبیعی... صاحب یک مغازه عسل فروشی می گفت عسلی که همه چیزش طبیعی باشه کیلویی 100 هزار تومان به بالا معامله مشیه...
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.