صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعای «رویترز» درباره پیشنهاد هسته‌ای آمریکا به ایران

در آستانه دور جدید مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵، بار دیگر مطبوعات و رسانه‌های غربی، اقدام به گمانه‌زنی و انتشار اخبار و شایعاتی درباره محتوای احتمالی این مذاکرات کرده‌اند. در این میان، «رویترز» به نقل از یک مقام آمریکایی، جزئیات مواردی را منتشر کرده که مدعی است از سوی آمریکا به ایران پیشنهاد خواهد شد.
کد خبر: ۳۵۶۲۹۳
| |
34045 بازدید
|
ادعای «رویترز» درباره پیشنهاد هسته‌ای آمریکا به ایران
در آستانه دور جدید مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵، بار دیگر مطبوعات و رسانه‌های غربی، اقدام به گمانه‌زنی و انتشار اخبار و شایعاتی درباره محتوای احتمالی این مذاکرات کرده‌اند. در این میان، «رویترز» به نقل از یک مقام آمریکایی، جزئیات مواردی را منتشر کرده که مدعی است از سوی آمریکا به ایران پیشنهاد خواهد شد.

به گزارش «تابناک»، خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی مدعی شده که در مذاکرات هسته‌ای دو روز آینده در ژنو، ایالات متحده از ایران درخواست برداشتن «گام نخست» را مطرح خواهد کرد. این گام نخست، شامل توقف پیشرفت بیشتر برنامه هسته‌ای ایران و محدود کردن جنبه‌هایی از آن است.

این مقام آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود، اظهار داشته، در مقابل این اقدام ایران، واشنگتن پیشنهاد «تخفیف بسیار محدود، موقت و قابل بازگشت» تحریم‌ها را‌ خواهد داد. وی درباره جزئیات این کارها چیزی نگفته است.

این مقام آمریکایی افزوده است: «آنچه ما در پی آن هستیم، یک مرحله نخست، یک گام نخست و یک درک مقدماتی است که برنامه هسته‌ای ایران را از پیشرفت بیشتر بازداشته و برای نخستین بار در چندین دهه، بخش‌هایی از آن را به عقب برگرداند».

به گفته وی، این گام نخست شامل سطح غنی‌سازی در ایران، ذخایر اورانیوم موجود در کشور و همچنین افزیش نظارت‌های بین‌المللی است. به گفته وی، آمریکا درصدد است تا زمان بیشتری برای حل موضوع هسته‌ای ایران به دست آید.

به گفته این مقام آمریکایی، انجام چنین کاری از سوی ایران، فضای لازم را برای مذاکرات بیشتر بر مبنای یک رویکرد جامع فراهم خواهد آورد.

به هر حال، این خبر در حالی درست در آستانه آغاز دور جدید مذاکرات هسته‌ای ایران از سوی رویترز منتشر می‌شود که از زمان برگزاری دور پیشین این گفت‌و‌گو‌ها در ژنو تاکنون، مقامات آمریکایی هیچ موضع‌گیری علنی مشخصی درباره محتوای مذاکرات و پیشنهادات طرفین نداشته‌اند.

از سوی دیگر، این موضوع که گزارش اخیر بدون ذکر نام «مقام آمریکایی» مذکور و ‌‌نا‌شناس منتشر شده، این گمانه را تقویت می‌کند که هدف از انتشار آن، صرفاً سنجش فضای روانی طرف ایرانی و محک زدن بخت خود برای امتیازگیری بیشتر در مذاکرات بوده باشد.

به هر حال، آن گونه که مشخص است، باید یکی دو روز دیگر صبر کرد تا پس از پایان دور جدید مذاکرات هسته‌ای، روندهای جاری و رویکردهای دو طرف‌ ‌روشن‌تر‌ مشخص شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۶
انتشار یافته: ۲۹
سینا
|
-
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
قیمت ها چی میشه ؟ پایین میاد یا نه ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
چی تا حالا پایین اومده که این یکی دومیش باشه.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
آره جونم پرايد ميشه هزار و دويست و پنجاه و چهار تومن
کیوان
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
ایران اسلامی عزیزمان چی میشه؟ انشاالله با عزت و افتخار از این آزمون و مبارزه سخت سربلند بیرون بیاد و به تبعش وعده حق خداوند مبنی بر پیروزی همیشگی حق بر باطل و نصرت خداوند در برابر ظالم محقق شود.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
ناشناس بی انصافی نکن قیمتها بارها پایین اومده و دولتمردن ما شبانه روز تلاش کردن.
مثلا قیمت خونه در عرض 1 ماه رفت از متری سه میلیون شد 8 میلیون، بعد دولت تلاش کرد شد هفت میلیون و نهصد ونود هزار تومان.
باز بگو پایین نیومده
سهند
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
سلا م اقا سینا خیلی عذرمیخوام مگه شما تواین کشورزندگی نمیکنین ؟تا حالا شده چیزی گرون بشه دوباره برگرده به قیمت قبلی ؟
سهیل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
امیدوارم تائید شه
فکر کنم درست باشه چون خود شرمن هم همچنین صحبتی رو کرده بود اما اینکه چه مقدار بخوان امتیاز بدن با خداست این دقیا مطابقت باگفته شرمن داره این در راستای قول به اسرئیل هست امتیازات بزرگ در برابر امتیازات کوچک
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
تخفیف بسیار محدود، موقت و قابل بازگشت تحریم ها را فقط می شود در برابر کند کردن محدود، موقت و قابل بازگشت روند پیشرفت هسته ای مطرح کرد و نه چیزی بیشتر
ناشناس
|
Canada
|
۰۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
ظاهرا نتانیاهوووووووووو همچنان رشوه خبری برای مطرح کردن آرزوهای به گور برده اش را ترک نکرده است
وطن پرست
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
من معتقدم حتی یک گام هم نباید از حقوق حقه خود عقب نشینی کنیم .
نقشه پیش روی ما در بیانات رهبر عزیز انقلاب به صورت شفاف ترسیم شده و عدول از /ان جایز نیست . مذاکره فقط در سایه احقاق حق با در نظر گیری ماهیت غیر قابل اعتماد طرف غربی در فرآیند مذاکره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
باور کنید اگه تمام تجهیزات برنامه صلح امیز هسته ای روهم نابود کنیم بازهم تحریمها برداشته نمیشه.اونها به چیزی کمتر از نابودی کامل ایران در تمام زمینه ها راضی نمیشن.
پاسخ ها
وطن پرست
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
من هم دقیقاً به این مهم اعتقاد دارم که مشکل غربیها فعالیت هسته ای ما نیست . بلکه ماهیت ایدئولوزی ماست . اونها با تفکر فراگیر و جهانی ولایت فقیه (حکومت اسلامی -جهانی) که بخش بنیادین تفکر شیعه است مشکل دارند. برای همین معتقدم به هیچ وجه نباید از موضع خودمون کوتاه بیائیم و فضا را برای یکه تازی غربیها مهیا کنیم.
باید مقاومت کرد و میدونم که وعده خدا حقه و به حقیقت میپیونده.
بهین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
توقف موقت برای یک مدت محدود و کوچک فقط در ازای پذیرش تمامی حقوق قانونی ایران من جمله غنی سازی در خاک ایران و ذکر زمان آغاز بکار مجدد برنامه هسته ای و تحقیقات هسته ای ایران مانند تمام کشورهای عضو باشگاه هسته ای قابل قبول است !! ضمنا شش کشور باید بپذیرند که تمامی امکانات پیشرفته هسته ای در زمینه های مختلف در اختیار ایران قرار گیرد.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
از تحليل آخرت خوشم اومد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
جناب اقای ظریف کار شما وهمکارانتان بسیار سخت است .از یک طرف تعامل پیروزمندانه با غرب وامریکا واز طرف دیگر جلوگیری از کارشکنی هاو جلب رضایت تندروهای داخلی.اما بردار بزرگوار سربلندی در این مذکرات از ان کسی است که عزت ایران وایرانی رادر پاک کردن اشک پدرانی میبیند که فرزندانش با شکم گرسنه سر بر بالین میگذارند .شرافت ایران وایرانی رادر گرفتن دست مادرانی میبیند که با فقر و نداری دست وپنجه نرم میکنند.واقتدار ایران وایرانی رادر همدلی وکمک به جوانانی میبیند که در یاس وناامیدی غوطه ورند.پس هم وطن عزیز جوری حرکت کن که باعث سرافرازی وطنمان شوی.
پاسخ ها
تحصیلکرده(دکتری) بی کار
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
با این بیانات حضرتعالی پس این ذهنیت پیش می آید که باید دو دستی همه چیز را تحویل غربی ها دهیم تا گرسنه سر به بالین نگذاریم. بزرگوار شرافت و ارتقاء معیشت زندگی ایرانی با کار و تدبیر و تکیه بر ظرفیت خدادای فراوان داخلی میسر می شود نه با سر خم کردن جلوی امریکا و عربستان و اسرائیل و... که به چیزی کمتر از حقارت و نابودی ایران و ایرانی رضایت نمی دهند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
دولت دارد تلاش می کند که با بهبود روابط خارجی تا حدی از این فشارها بکاهد.
خوشبختانه دولت ما به خوبی مشکلات مردم را درک می کند و با تمام وجود وارد شده است.
البته باید مراقب باشیم تا مذاکراتمان با 5+1 از موضع ضعف و استیصال نباشد چون اگر ضعفی در ما ببینند فشار را بیشتر می کنند. چرا که فکر می کنند این فشارها باعث شده که ایران با آنها مذاکره کند در حالیکه ایران همیشه اهل مذاکره بوده است.
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
به نظر من ایران باید تمام تلاش و هم و غمش را به کار ببنده تا عضوی از ناتو بشه. این جوری مشکل امنیت که برای ما ایرانیا اصلی ترین موضوعه حل میشه. به جای همیشه فرار کردن از غربیا می تونیم بریم و در کنارشون همکاری مشترک نظامی داشته باشیم و توی منطقه و جهان هم برای خودمان قدرتی بشیم. این جوری از روسها هم می تونیم باج بگیریم و دیگه آلت دست هیچ قدرتی هم نمیشیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۶
برادرعزيزم عباس !
مثل اينكه تو باغ نيستي عزيز دل برادر ! اساس آمريكا و عموما جهان غرب بر چپاول منابع دنيا بنا شده است . خيلي بايد ساده لوح باشيم كه تصور كنيم آنها حقوق علمي و ايدئولوژيك مارا بعنوان يك ملت متمدن و مستقل به رسميت بشناسند . ناتو باشه پيشكش !
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟