مدیر عامل ایران خوردور: قیمت‌ها در سطح فعلی می‌ماند

مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرد که قیمت محصولات این گروه صنعتی تا پایان سال افزایش نخواهد داشت.
کد خبر: ۳۵۵۷۳۹
| |
1944 بازدید
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرد که قیمت محصولات این گروه صنعتی تا پایان سال افزایش نخواهد داشت.

هاشم یکه زارع تصریح کرد: ایران خورو تمام تلاش خود را به کار بسته است تا در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید و تاکید وزیر صنعت، معدن و تجارت، با افزایش تیراژ تولید و بهره وری در کنار کاهش هزینه های سربار، قیمت محصولات خود را در سطح فعلی حفظ کند.
 
وی در خصوص محصولات جدید گروه صنعتی ایران خودرو نیز گفت: این شرکت به زودی تولید پیکاپ و از بهمن ماه سال جاری نیز تولید دنا را آغاز خواهد کرد.
 
یکه زارع افزود: همچنین با خودروسازان خارجی مذاکراتی را آغاز کرده ایم که در صورت بهبود فضای سیاسی این مذاکرات نتیجه بخش خواهند بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی