صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تحصیلات نیمی از معتادان دیپلم به بالاست

کد خبر: ۳۵۵۳۶۷
| |
2746 بازدید

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: چرخه مصرف مواد مخدر از صنعتی به سنتی گرایش پیدا کرده است و این موضوع به علت تبعات بسیار منفی مواد مخدر صنعتی است.

به گزارش فارس، احمد ربیع‌زاده در حاشیه بازدید از مرکز درمانی و ترک اعتیاد شفق که با حضور معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران انجام شد در جمع خبرنگاران درباره پذیرش معتادان در مرکز درمانی شفق اظهار داشت: پس از جمع‌آوری معتادان متهاجر از استان تهران به مراکز ترک اعتیاد و نگهداری منتقل می‌شوند.

وی ادامه داد: مرحله اول در انتقال معتادان به مراکز ترک اعتیاد گندزدایی و سپس ثبت مشخصات آنها در سیستم است.

ربیع‌زاده خاطر نشان کرد: در ثبت سیستمی اثر انگشت دهگانه آنها ثبت می‌شود و اگر فردی برای بار دوم به مرکز ترک اعتیاد مراجعه کند از طریق مشخصات ثبت شده مشخص می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با اشاره به اینکه مرکز درمانی و ترک اعتیاد شفق یک مرکز غربالگری است، گفت: در این مرکز پس از نقاهت اولیه مابقی طول درمان و ترک اعتیاد خود را در مراکز دیگری از جمله اخوان می‌گذرانند.

وی با اشاره به اینکه 3 مرکز درمانی ترک اعتیاد در استان تهران فعالیت می‌کنند، گفت: مرکز ترک اعتیاد کمرد در جاجرود گنجایش هزار نفر، مرکز درمانی و ترک اعتیاد اخوان در رباط‌کریم که به تازگی راه‌اندازی شده است ظرفیت 120 نفر و مرکز شفق 500 نفر ظرفیت دارد.

وی افزود: چرخه مصرف مواد مخدر از صنعتی به سنتی گرایش پیدا کرده است.

ربیع‌زاده درباره سطح تحصیلات معتادین در استان تهران اظهار داشت: سطح تحصیلات معتادان در یک جامعه آماری سه هزار و 306 نفر در طول 5 ماه بررسی شده است که از این تعداد 331 نفر بیسواد، 545 نفر تحصیلات ابتدایی، 893 نفر سیکل ، 1256 نفر دیپلم، 149 نفر فوق دیپلم، 115 نفر لیسانس، 17 نفر فوق لیسانس بودند.

وی افزود: بر اساس این آمار بیش از نیمی از معتادین سطح تحصیلاتشان دیپلم به بالا است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟