صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آقای بازیگر: فعلا نمی‌توانم از خانه خارج شوم

کد خبر: ۳۵۵۰۷۷
| |
12621 بازدید
 عزت‌الله انتظامی پس از یک هفته بستری شدن در بیمارستان به منزل بازگشت.

به گزارش ایسنا، آقای بازیگر سینمای ایران که هفته گذشته به دلیل مشکل تنفسی در بیمارستان «فرمانیه» بستری شده بود، گفت: یکشنبه هفته‌ی گذشته بعد از اینکه به خانه هنرمندان رفته بودم، به دلیل آلودگی هوا حالم نامساعد شد و به توصیه پزشکم به بیمارستان رفتم و تا آخر هفته بستری بود.

وی ادامه داد: هنوز هم با وجود آنکه برای ادامه درمان به خانه منتقل شدم و امکانات کامل در اختیار دارم اما تنفسم مشکل است و فعلا نمی‌توانم از خانه خارج شوم.

انتظامی با تقدیر از دکتر حسن واحمد نصیری اظهار کرد: این عزیزان در بیمارستان زحمات زیادی را متقبل شدند و این روزها هم وضعیتم را تحت نظر دارند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟