صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دلداری به پهلوان‌های خارجی به سبک ایرانی!

کد خبر: ۳۵۵۰۱۳
| |
8665 بازدید
|
۱
مسئولان مسابقات کشتی پهلوانی جهان، در اقدامی عجیب کشتی‌گیران خارجی که پنجم شده بودند، را به جای نفرات سوم که ایرانی بودند روی سکو فرستادند!

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه بین چهار نفر اول سه کشتی‌گیر ایرانی بودند، مسوولان به این نتیجه رسیدند که دو کشتی‌گیر ایرانی که مشترکا سوم شدند، روی سکو نروند و به احترام حریفان خارجی، دو کشتی‌گیری که در دیدار رده‌بندی شکست خوردند، روی سکو رفتند که این کار اعتراض سیدرضا موسوی و اشکان مردانی را به همراه داشت و آنها در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا از این کار گلایه کردند.

در این مراسم، کمربند پهلوانی به احمد میرزاپور اهدا شد و همچنین فردین معصومی جایزه اخلاق و پاداش پنج هزار دلاری را از آن خود کرد.

به نفر قهرمان نیز 15 هزار دلار، نایب قهرمان 10 هزار دلار و نفرات سوم مشترک نیز هرکدام 7 هزار و 500 دلار جایزه اهدا شد.

پس از اهدای جوایز، موسیقی لری در سالن اجرا شد و تماشاگران به رقص‌های محلی پرداختند و شادی سالن را ترک کردند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
انگار ما باید همیشه تو یکی از این دوتا حالت باشیم،یا افراط یا تفریط.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟