صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کونته: پيرلو شايسته توپ طلاست

کد خبر: ۳۵۴۷۶۱
| |
3455 بازدید
آنتونيو کونته، سرمربي يوونتوس، معتقد است که آندره آ پيرلو، ستاره تيمش، شايسته کسب توپ طلاي سال 2013 است.

اين هافبک باتجربه يکي از ارکان اصلي قهرماني فصل گذشته يوونتوس در سري آ بود و هنوز هم بازيکني کليدي براي يووه و تيم ملي ايتالياست.

اگرچه بسياري معتقدند که بازيکناني مانند ريبري، مسي و رونالدو شانس بيشتري براي کسب توپ طلا دارند اما کونته اعلام کرد اگر تصميم با او بود، اين جايزه را به پيرلو مي داد.

به گزارش گل، او به گاتزتا دلو اسپورت گفت:" به نظر من، اگر قرار باشد اين جايزه به يک بازيکن برسد، آن يک نفر پيرلو است.

مي دانم که بعيد است اين اتفاق رخ بدهد؛ وقتي بازيکناني مانند مسي، رونالدو، ريبري و زلاتان حضور دارند اما او شايستگي اش را دارد. فوق العاده خواهد بود اگر او به توپ طلا مي رسيد."

کونته همچنين معتقد است با توجه به بازي هاي درخشاني که توتي در اين فصل براي رم انجام داد، بايد در فهرست 23 نفره نامزدهاي توپ طلا قرار مي گرفت.

" اينکه توتي در اين فهرست نيست، شگفت انگيز است. فيفا بايد او را فراموش کرده باشد."
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟