صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چه کسی مانع پخش زنده جلسه رأی اعتماد از تلویزیون شد؟

در حالی‌ که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، روز پیش از جلسه رأی اعتماد اعلام کرده بود که صحن علنی مجلس را ‌زنده از شبکه خبر پخش خواهد نمود، ‌صبح روز گذشته بناگاه از پخش آن جلوگیری کرد! ‌پخش نشدن این برنامه مورد اعتراض برخی ‌نمایندگان مجلس واقع شد و انگشت اتهام به سوی هیأت‌رئیسه نشانه رفت؛ اما ظاهرا ماجرا از جای دیگری بوده است!
کد خبر: ۳۵۳۸۳۷
| |
46600 بازدید
|

درگیری میان کوچک‌زاده و نقویان بر سر چه بود؟!در حالی‌ که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران روز قبل از جلسه رأی اعتماد اعلام کرده بود که صحن علنی مجلس را به صورت زنده از شبکه خبر پخش خواهد کرد، ‌صبح روز گذشته بناگاه از پخش آن جلوگیری کرد!

به گزارش «تابناک»، این رفتار صدا و سیما در حالی بود که جلسات قبلی رأی اعتماد وزرای پیشین، سه روز‌ مستقیم از شبکه خبر پخش شده بود و صبح دیروز نیز تجهیزات مربوط به پخش زنده و عوامل شبکه خبر در مجلس مستقر شده بود، ولی بنا به دلایلی این کار منتفی شد!

بنا بر این گزارش، ‌پخش نشدن این برنامه مورد اعتراض برخی ‌نمایندگان مجلس واقع شد و انگشت اتهام به سوی هیأت‌رئیسه نشانه رفت.

‌نمایندگان مجلس بر این باور بودند که این تصمیم هیأت‌رئیسه بوده و رئیس مجلس از پخش مستقیم جلسه علنی جلوگیری کرده است.

علی لاریجانی در واکنش به این ادعای نمایندگان گفت: در مورد پخش زنده مناظرات از تلویزیون با من صحبتی ‌نشده ‌و اصل مسأله خلاف است، چرا که صداوسیما در آن زمان هم که ‌‌مستقیم پخش زنده ‌می‌کرد، خودشان آمدند، اکنون نیز خودشان این‌ گونه تصمیم گرفتند. مجلس در این قضیه دخالتی نداشته ‌و هم‌اکنون مذاکرات مجلس ‌مستقیم از رادیو پخش می‌شود.

دولت مانع پخش مستقیم جلسه شد!


با ‌وجود این اما برخی دیگر از نمایندگان بر این باورند که لغو پخش زنده به درخواست دولت بوده ‌و در این زمینه، یک منبع آگاه ‌خبر تأیید این موضوع را نیز ‌به خبرنگار تابناک اطلاع داد.

این منبع دلیل این کار را سخنان برخی از نمایندگان در جلسه رأی اعتماد به وزرای گذشته دانست و گفت: در جلسات قبلی برخی رویدادها و سخنان از سوی برخی ‌نمایندگان به دلیل وجود دوربین پیش آمد که به نظر درست نبود. به همین منظور، دولت برای جلوگیری از این دست رخدادها، از ریاست صدا و سیما خواست ‌تا این جلسه پخش زنده نشود.

گفتنی است، جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی وزارتخانه‌های ورزش و جوانان، علوم تحقیقات و فناوری و همچنین آموزش و پرورش، به مانند روزهای عادی از رادیو فرهنگ ‌مستقیم پخش شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲۹
انتشار یافته: ۳۸
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
حالا پخش بشه يا نشه چه فرقي داره . مردم عادت دارند اخبار را از كانالهاي هاي خارجي يا سايت هاي خبرگزاري مختلف مثل همين تابناك دنبال كنند . گرفتن كانالهاي صدا و سيما به مصرف برقش نمي ارزه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
اي والله حرف حساب زدي، به مصرف برقش هم نمي ارزه......
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
مصرف برق رو خوب اومدي
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
کار هر که بوده اشتباه کرده مگه مردم نامحرمند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
از رادیو پخش شده . پس كسی نامحرم نبوده .
اكثریت هم با توجه به نوع شاغل بودنشان و عدم دسترسی به تلویزیون موضوع را از رادیو دنبال می كنند .
ناشناس
| United States |
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
تازه فهمیدید دوست عزیز!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرتضی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
مردم نامحرم نیستند نمایندگان جنبه حضور دوربین را ندارند . این کار لازم بود عزیز دل برادر!
نگار
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
منم موافقم،چرا؟ چون صدا وسیما مال همه است وباید به رسالتش عمل کند،تازه مگه زیر نظر رئیس جمهوره که یه همچین کاری کرده؟؟؟؟!!! این از اون حرفاست ببینید کارشان کجا گیره؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
منفی برا چیه!!!!!!!!!!!1
غلامرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
با سلام به همه کاربران
اگر خبر درست باشد ، دلیل موجهی برای عدم پخش زنده جلسه علنی مجلس آورده نشده است ، نمایندگان مجلس بالاخره نماینده عده ای از همین مردم هستند و می توانند در مجلس صحبت کنند و البته همه بینندگان هم درباره صحبتهای ایشان تفکر می نمایند ، اتفاقا برخی نمایندگان را در همین مواقع باید درست شناخت ،
ایمان
|
Australia
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
آیا مردم خود،قدرت تشخیص ندارند که آقایان مانع پخش زنده میشوند؟نیاز به محدود کردن نبود.مگر مردم غریبه اند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
مگه نمیدونستی؟
ناظر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
کار هرکس بود ، کار درستی بود .
پاسخ ها
سجاد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
!!!!!!!!!
حسن
| France |
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
میشه توضیح بدی چرا؟
سعید
| United States |
۱۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
به چه دلیل کارشون درست بوده؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
با این اظهار نظرهای عجیب غریب برخی از نمایندگان. بهتر که پخش نشود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
یعنی تمام مشکلات مردم همین پخش نشدن مجلس است که اینقدر همه به این گیر دادند. حالا نشد این نماینده ها بدلیل عدم پخش تلویزیونی خودشون را ارائه بدهند اتفاقی هم نیافتاده. اونی هم که میخواست گوش بده رادبو هم بود.
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
همین کارها را میکنند که مردم مجبور میشوند اخبار و اطلاعات را از رسانه های خارجی و ماهواره ای بگیرند.
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
مگر دانستن حق مردم نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
چه فرقي داره ! خيلي چيزها حق مردم بود ولي در گذشته به اونها هيچ اهميتي داده نشده ! اين كه چيزي نيست تازه از راديو هم پخش شده !اين نامحرم و محرم هم شده سوژه جديد خبرها و حرفها !
lمحمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
به نظر من این جور مسایل نباید مثل نقل و نبات سر زبونا باشه. این تفکر که مردم باید حتی از آب خوردن مسولا آگاه باشن تو این چند ساله اخیر پیش اومده و باعث خیلی از موج سواری ها شده. بهتر که این مسایل تو رسانه های فراگیر مثل تلویزیون مطرح نشه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟