صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مصر، لغو تابعیت قرضاوی را بررسی می‌کند

کد خبر: ۳۵۳۷۷۸
| |
3300 بازدید

دادگاه اداری مصر امروز یکشنبه به دادخواست قضایی مبنی بر لغو تابعیت مصری شیخ «یوسف القرضاوی» رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان رسیدگی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه الیوم السابع، مهندس «حمدی الفخرانی» عضو مجلس الشعب منحله یک دادخواست قضایی ارائه و طی آن لغو تابعیت مصری شیخ قرضاوی را خواستار شده است.

وی در این دادخواست خود گفته است که اظهارات قرضاوی در شبکه الجزیره تحریک به خصومت علیه ارتش مصر و ایجاد فتنه در داخل مصر بود که به منافع عالی کشور آسیب رسانده و آن را در معرض فتنه و خطر قرار داد.

قرضاوی پس از عزل «محمد مرسی» اقدامات «عبدالفتاح السیسی» وزیر دفاع مصر را کودتای ارتش علیه دولت برشمرد و مردم مصر را به تظاهرات برای ساقط کردن کودتا فراخواند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟