حکم اعدام برای پسر ورزشکار مشهور شوروی

کد خبر: ۳۵۳۲۷۶
| |
15269 بازدید
سایت رادیو صدای روسیه خبر داد که پسر یوری واردانیان، ورزشکار مشهور زمان شوروی ، قهرمان المپیک در وزنه برداری که اکنون وزیر ورزش و امور جوانان ارمنستان است به اتهام قاچاق موادمخدر به مقدار زیاد با خطر اعدام در ایران روبرو شده بود.

روزنامه « ژوخورود» چاپ ایروان در روز پنج شنبه این خبر را گزارش داد. منابع این روزنامه این نکته را مورد تأیید قرار دادند که داوید واردانیان در مرز ارمنستان – ایران توسط نیروهای پلیس ایران مظنون به حمل مواد مخدر دستگیر شد.

پس از معلوم شدن هویت داوید و اینکه او شهروند ارمنستان و پسر کارمند عالیرتبه ارمنسنان است برای دوری از جنجال بیشتر او را بلافاصله به ارمنستان فرستادند.

همزمان این موضوع به اطلاع مرزبانان ارمنی رسانده شد و از آنها خواسته شد داوید را دستگیر کنند.

روزنامه فوق الذکر درتوضیح این کار ایرانی ها می نویسد که در ایران در ازای قاچاق مواد مخدر حکم اعدام صادر می شود و برای دوری از اعدام شهروند یک کشور دیگر، آنها ترجیح دادند پسر وزیر را به پلیس ارمنستان تحویل بدهند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی