صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

20 محکوم پرونده 3000 میلیاردی در بازداشتند

کد خبر: ۳۵۳۱۲۶
| |
4625 بازدید
دادستان تهران با بيان اينكه مهلت تعيين شده براي فروش اموال محكومان پروند 3 هزار ميلياردي آخر مهر ماه بود، گفت: ۲۰ نفر از محکومان اين پرونده هم‌اکنون در بازداشت به سر می‌برند و احکام صادر شده نیز اجرایی خواهد شد.

محمود جعفری دولت‌آبادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، درباره محکومین پرونده بزرگ 3 هزار میلیارد توماني اظهار داشت: بیش از ۲۰ محکوم این پرونده هم‌اکنون در بازداشت به سر می‌برند.
 
وی درباره فروش اموال این محکومان خاطرنشان كرد: در این خصوص توافقات خوبی انجام شده و امیدواریم که اموالی که باید در بحث رد مال و جزای نقدی توسط محکوم صورت گيرد، عملی شود و این موضوع نیز در روزنامه سراسری آگهی شده و دادستانی فرصت داده است.

دادستان تهران تصریح کرد: اگر محکوم طبق قانون اموال خود را نفروشد دادستانی حتما نسبت به فروش اموال و استیفای حقوق دولتی و جزای نقدی و رد مال ورود خواهد کرد.
 
جعفری دولت‌آبادی با بیان اینکه احکام صادره اجرایی خواهد شد، خاطرنشان کرد: مهلت تعيين شده براي فروش اموال آخر مهر ماه بود و بعد از تعطيلات پيش‌رو در صورت اسنكاف محكومان از فروش اموال، دادستاني براي فروش اموال اقدام خواهد كرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟